Skaffa galler, Daniel!

Inom fotbollen har ju Barcelona det definitivt och inom hockeyn måstejag spontant säga Detroit. Vad pratar jag då om? Jo, en alldeles egen stil. I Barcelona ska man spela fotboll på ett visst sätt, sen spelar det ingen roll om man heter Ibrahimovic eller Henry. Så är det skrivet och så ska det vara. Hockeyn motsvarighet torde vara Detroit, även om jag inte vet med säkerhet att man likt Barcelona har ett faställt spelsätt, men de har ju spelat vacker hockey så länge man kan minnas. Varför skriver jag då om detta? Jo, jag fick tanken när jag läste följande artikel. Begrunda följande kollage:

hm30I Detroits målvaktsmanual måste det stå:

# Ska vara gammal med minst den fysiologiska möjligheten att vara farfar.

# Spela med klassiskt yvig stil á la 80-talet.

# Måste använda galler av märket Cooper. (Här är manualen uppdaterats från modell HM50* till HM30* sedan Hasek lade av)

Med andra ord, Daniel Larsson… ska du ha en chans är min råd: Överge masken och skaffa Cooper-galler. Hör av dig. Jag har ett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: