Skadesnack med Ledin!

Bloggen bytte ett par ord med en av alla skadade, Jens Ledin. Vi lider med Jens som tyvärr kan få karriärens längsta försäsong, men Jens hänger ändå inte läpp. Han menar bl.a laget inte faller med enskilda spelare, att de är fyllda av revanschlust och han äroptimistisk inför matchen mot Bofors.
Först och främst vill vi bara beklaga.. första gången du blir så allvarligt skadad och hur är statusen egentligen? – Ja, vad det är är inte riktigt fastställt förrän jag har gjort magnetundersökningen. Men enligt läkaren så är det inre ledbandet i knät av samt att jag har en befarad skada på det främre korsbandet.

Usch då, låter inget vidare. Om nu säsongen är körd, hur motiverar man sig redan i januari för försäsongsträning och vad är i så fall allra värst med den? – Att motivera sig nu till en början tror jag absolut inte kommer vara något problem. Jag tror nog att det är värre om några månader när det kommer kännas som att jag har försäsongstränat i evigheter. Men man får se det positiva i det och ta chansen att utveckla sånt som man kanske inte hinner med annars.

Löven utmålades som ett topplag innan säsongen och fansen fick förhoppningar, hur tänker du kring lagets säsong och vad har gått fel? – Säsongen har helt klart varit jobbigt. Det största problemet tycker jag har varit ojämnheten. Dels att vi har dippat i lite väl mycket under delar av matcher, men också att vi aldrig har spelat bra flera matcher i rad.

Året har inte börjat bra, förlust senast mot Växjö, skador på en hel drös och i går blev det offentligt att Schultz lämnar, vad talar för att det ska vända och varför skulle det göra det? – Att förlora borta mot Växjö tycker inte jag är så mycket att grubbla över. Att vi fick en hel drös med skador är så klart olyckligt, men samtidigt inget man kan göra åt. Det som talar för oss är att det vi är ett lag som inte står och faller med enskilda spelare. En trött klyscha men så är det.

Match i dag mot Bofors, hur går det och varför? – Vi vinner mot Bofors med 5-2 för att vi vill bevisa för oss själva att senaste hemmamatchens plump var en tillfällighet. Vi är fyllda av revanschlust.


Låter bra, då önskar vi bara att du ska krya på dig och vi hoppas verkligen att vi snart åter ser dig på isen i rätt tröja!

0 thoughts on “Skadesnack med Ledin!

 • 6 januari, 2010 kl. 18:15
  Permalänk

  oj oj oj så fel tippat av ledin…

  Ska bli spännande med derbyn mot lycksele och piteå!

  Svar
 • 6 januari, 2010 kl. 20:04
  Permalänk

  Svar till Patrik (2010-01-06 18:15)
  Spännande?? Jag tror inget av lagen skulle ha en chans mot oss…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: