Skadeläget i truppen

Igår skrev bloggen om de uppgifter vi hade om skadorna och så gjorde även Gustav på Lövenbloggaren och idag gick Björklövens tränare Joakim Fagervall ut med information hur läget egentligen ligger.

Snart dags för Murphy att kika upp på läktaren från isen än tvärt om? Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Jonas Emmerdahl:
Han ska vara några veckor bort. Han har börjat träna för fullt nu och klubben vill att han ska få massor av träning i kroppen. Man menar att han kanske klev på lite för tidigt när han gick på is tidigare.

Cody Murphy:
Man sa tidigare att han skulle vara åter i månadsskiftet februari/mars och han kör i dagsläget efter klubbens pass, och nästa vecka ska han börja han vara med på träningarna.

Tobias Hage:
Där är läget som vi rapporterade om i går. han har även fått ett bakslag i hjärntrappan så han är kvar på steg 1.

Allt detta enligt VK och intressant att vi kan få två spelare tillbaka innan avslutningen, men varför är det fortsatt så tyst om Alex Hutchings?

Isak Stenlund-Ädelgran är skadad för resten av säsongen.

One thought on “Skadeläget i truppen

 • 13 februari, 2018 kl. 19:06
  Permalänk

  Hage har nog spelat färdig för den här säsongen, för Emmerdahl kan det i bästa fall bli några minuter här och där för hans krånglande höft / höfter är ingen lek, Murphy kan förhoppningsvis vara tillbaka till dom 2-4 sista seriematcherna ( men hur komne reformen att vara ? ) och Hutchings tror jag inte heller kommer tillbaka om vi inte går långt i vår. Men att det ska hända med en lång vår för löven ser jag inte komma då det är oroväckande tyst inför att fönster slås igen på torsdag.

  Jag tycker att det känns som Löven inte riktigt tror på chansen att gå upp i år ( är jag ensam om det ? ) annars tycker jag man skulle agerat med så många och långa skador på bärande poängspelare. Dom som man plockat in kan man inte se som några poängmaskiner även om Talaja levererat lite på slutet.

  Även om man är härdad efter så många år som löven supporter så känns det som man kommer att tappa sugen om det inte kommer in något riktigt bra innan torsdag 23:59.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: