Skadeläget i löven

Som bloggen kunde berätta efter matchen mot Mora så ska det inte vara någon fara med Mattias Granlund, även om han i sig inte tränade idag.

Fredric Andersson är på G, men kan möjligen missa premiären. Foto:Lövenbloggaren

Han ådrog sig en skada under matchen, vilket medför rehab ett par dagar, men sen är han i full syra igen. Kunde han direkt följa matchen från läktaren och sen bära ut sin trunk med ett klassiskt leende är det ingen fara på taket.

Däremot ska Jonas Emmedahl, som var med laget ned till SCA-cupen, vara åter i full fysik form och åter på isen. Mycket glädjande.

När det gäller lagkaptenen Fredric Andersson, som likt Emmerdahl var med laget ned till Sundsvall, så är man försiktigt optimistisk. Han är på is, men samtidigt vill man inte påskynda skeendet. Bättre att missa ett par matchen i inledningen än att förvärra situationen är det fult riktiga tänket från Björklöven.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: