Skadeläget i de bägge lagen

I den första matchen mellan BIK Karlskoga och Björklöven lämnade BIK:s Carl Berglund och Johan Larsson isen pga. skada. Så här är läget just nu, några timmar innan match.

Mötena mellan BIK karlskoga och Björklöven har aldrig varit en dans på rosor och kommer aldrig bli det. Tur det. Foto: Lucas Norlin

– Berglund känner, förstås, av det som hände men det är ändå okej med honom. Han ska testa på tisdagsförmiddagens första isvärmning så får vi därefter ta ställning till om han kan spela. Som det känns just nu är det inte omöjligt. Det är, som tur är, ingen hjärnskakning som han drabbats av, säger Karlskoga tränaren Karl Helmersson till KT-Kuriren.

Johan Larsson, ser ut att bli tillgänglig till nästa match, men kommer att behöva undersökas först.

– Han ska undersökas vidare under tisdagen. Vi stänger inga dörrar i hans fall heller, säger tHelmersson.

Sedan tidigare har laget fyra spelare på skadelistan vilka är: Wilhelm Westlund, Filip Roos, kaptenen Mikael Eriksson och exlövet David Lindquist. Denna kvartett förväntas inte kunna komma tillbaka till spel i semifinalserien mot Björklöven.

När det gäller skadeläget i Björklöven så verkar inte Kristoffer Söder vara aktuell pga skada, men kanske J.T. Brown. – Han kan eventuellt spela, säger assisterande tränare Robert Lahti till vk.se.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: