Skadehelvetet fortsätter

Ja, tro inte att det längre krävs att de facto ha kontrakt med löven för att drabbas av T3 Centers uppenbara förbannelse av skador. Nu har den visat sig följa med även över Atlanten.

Image result for lucas wallmark

Lucas Wallmark körde försäsongsträningen hemma i Umeå och Björklöven för att sen starta igång säsongen riktigt bra i sin AHL-klubb och svarade för 15 poäng på de 12 inledande matcherna och knackade verkligen på dörren till NHL, där redan ifjol fick chansen under åtta matcher. Då satte en skada stopp för de planerna och han missade nio raka matcher. I fredags var det så comebackdags, då Checkers besegrade Springfield Thunderbirds och Lucas svarade för en assist.

I returmötet mot samma lag under söndagen svarade Lucas för lagets första mål som innebar 1–2 i mitten på första perioden och som till slut banade väg för en 4–3 seger och det verkade som att han var kvar i samma form som innan. Dock blev glädjen kortvarig. Han berättar tyvärr följande för bloggen nu ikväll. – hann bara bli 2 matcher så bröt jag fingret så nu väntar nån vecka till innan jag är tillbaka! Nu väntar alltså en veckas vila innan det blir testspel med ett specialskydd och förhoppningsvis kan han ta vid där han slutade. Oturen verkar grina allt som har lite löv i sitt hjärta,eller hur?

 

3 thoughts on “Skadehelvetet fortsätter

 • 5 december, 2017 kl. 20:21
  Permalänk

  Jag börjar tro att dessa skador på allihop genom åren beror endast på….. vattnet och luften som cirkulerar i Umeå. Det finns liksom ingen annan förklaring… ungefär så…

  Svar
 • 5 december, 2017 kl. 23:17
  Permalänk

  Kärringar i västerbotten ??
  Skämt åsido. Ni lyckades skrämma mig ett par sekunder med huvudrubriken haha
  Nu vill jag gärna läsa en rubrik om nyförvärv o sparkade spelare. Helst på backsidan

  Svar
 • 6 december, 2017 kl. 00:35
  Permalänk

  ishallen är på fel sida älven!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: