Sjukdom gav oväntat debut

Oskar Masiello är ju hemkallad till Luleå under JVM och annat än vakna båsdörren var kanske inte att vänta bakom Lagets etta Joel Lassinantti, men i eftermiddag blev det oväntat debut och vilken debut sen.

En oväntat debut och en kanske mer oväntat nolla blev det för Oskar Massiello i eftermiddags. Foto: Erik Sandin / Frilansfotograf

Efter att ha skött båsdörren under de två inledande matcherna i Luleå, så blev det efter den första perioden snabba ryck då Lassinantti insjuknade. -Jag hann inte tänka så mycket om jag ska vara helt ärlig. Det var bara att dra på sig grejerna och spela mitt spel, berättar han för bloggen.

Samtidigt nås bloggen av uppgifter att Luleå ska ha chansat lite till denna match, då man alltså anmälde tre målvakter utifall det inte skulle funka med Lassi. Låter märkligt för mig då ska ha rört sig om en eventuell magsjuka. Varför chansa med något sånt? Måste ligga en eventuell skada bakom.

Vi får väl säga stort grattis till SHL-debuten och första nollan. -Stort tack!

***

Vårt andra lån som för tillfället är hemma i sin klubb är Jacob Stenqvist ,som spelade sin andra match med Frölunda som i eftermiddag mötte Malmö. Trots förlust med 0-5, så var Jacob inte inne på något baklängesmål. Han fick 14.19 i speltid, vilket är betydligt mer än han fick i sin SHL-debut mot Linköping då han fick 8:42. Han levererade också sitt första skott mot mål och hade likt senast en utvisning.

Nu snackas det om att han kan återvända tidigare än planerat. – Vi ska in och diskutera det. Först ska vi se vilken kondition Filip är i, jag har respekt för det där, när killarna varit i väg på ett äventyr och ska påbörja nästa, sa Roger Rönnberg inför matchen mot Malmö till bloggen Raka Puckar. Nämnde Filip, med Westerlund i efternamn, fick ju lämna JVM-truppen i sluttampen och vilades i dagens match mot Malmö. Kan månne Jacob bilas till Troja för morgondagens hockeyallsvenska match med Björklöven?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: