Självklart, Löventipset 20/21!

Ni är även i år många som på olika sätt frågat efter och självklart blir det ett Löventips även säsongen 20/21. Det är som vanligt mycket att rodda i och allt jämt jobbas det för en fin prislista, men självklart klart ska vi ha ett eget gröngult tips även denna säsongen.

Ståplats H Foto: Lucas Norlin

Likt tidigare säsonger kommer vi ge er några matcher att känna in lagen och sen kör vi utav bara attan.

Sista anmälningsdag kommer därför bli söndag den 18 oktober kl. 17.29, dvs. precis när pucken ska släppas i A3 Arena i hemmamötet med Västerviks IK.

Utöver att du själv deltar, så passa på att utmana dina vänner, då får vi en ännu härligare och färgsprakande tävling och ni får ett samtalsämne när ni träffas. Reglerna kommer vi att återkomma till, men inte alls omöjligt att vi kommer köra på samma poängsystem som i fjol.

Precis som i fjol och tidigare kan du välja att lägga en rad eller tre rader. Priset denna säsong blir 75 kr för en rad eller så läger du tre rader, men betalar bara för två. Då totalt alltså 150 kr för tre rader. Betalning ska ha nått oss senast söndag 25 oktober.

Vi kommer närmare tävlingsstart att lägga ut filer (excel och word) som vi gjort tidigare, men vi vill i detta läge främst pusha för att tävlingen kommer bli av. Dessa filer kommer ni få fylla i och skicka tillbaka till contact.loven4ever@gmail.com senast onsdag den 18 oktober kl. 17.29.

Betalning sker antingen via Swish till 070 – 517 34 76 eller till kontonummer 6276 – 758 950 608 senast söndag 25 oktober.

Viktigt här att ange alias eller ditt namn vid betalning så att vi kan matcha betalningarna mot de tips som lämnats in. Vi jobbar alltjämt med filerna såväl som prislistan till tävlingen och ber att få återkomma med dessa i god till start för Löventipset 20/21.

Redan klart är att i vart fall Ahlsell workwear, Smash ´N Grab Burgers, Nordströms EL, Coolbet samt Lindholms BilSpa ställer upp och skänker priser. Vi har även fått i priser som skänkts anonymt som vi kommer lägga i denna pott.

Vill du skänka priser till den här tävlingen eller till övriga tävlingar som sajten Löven4Ever kommer att anordna under säsongen, hör av dig via mail på contact.loven4ever@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: