Sista dagen för rabatt på säsongskort!

I dag måndag den 4 juni är det den sista dagen att köpa Säsongskort med reducerat pris, så har du inte redan köpt ditt säsongskort bör du göra det redan i dag för att säkra din plats och då även få det reducerade priset.

#33 Marcus Jonsson eldar på A3 Arena under förra säsongen. Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Med säsongskort förra säsongen kom följande info i ett mail:

Säsongskort är både billigare och smidigare än att köpa lösbiljetter, även om du inte går på alla matcher. Dessutom är det ett otroligt bra sätt att stötta din favoritklubb och samtidigt få något bra tillbaka. Årets säsongskort finns i flera olika varianter så det enda du behöver göra är att välja din favoritplats i A3 Arena. Gillar du stämningen på ståplats H finns ståplatskort för 1495:- och om du gillar att sitta så finns sittplatskort från 2995:-. Familjepaket finns från 3490:- (1 vuxen och 1 barn).

Fram till och med den 4 juni är priset reducerat och kommer med olika förmåner beroende vilket kort du väljer. Gå in på bjorkloven.ebiljett.nu (länk) och säkra din plats för bästa pris. Du kan även välja att delbetala ditt kort i samarbete med PayEX. Mer information om detta finns här.

Björklöven hade även följande artikel på hemsidan.com den 22 maj.

Björklöven skrev på sin officiella Twitter i fredags morse att 766 årskort var sålda inför säsongen 18/19, jämfört med i fjol vid samma tidpunkt en rätt kraftig minskning.

Första juni 2017 skrev Björklöven nämligen följande:

Visserligen tog säsongen slut långt tidigare förförra säsongen, men med en femteplats och slutspel den senaste säsongen borde väl intresset ändå vara större än då vi säsongen 16/17 klarade oss undan negativt kval med en riktig hårsmån?

Sedan har väl priserna justerats något sedan förra säsongen iaf gällande Supporterkortet, jag fick för övrigt mitt mail om förlängning (ännu inget fysiskt brev) först i torsdags vilket möjligen kan tyda på en något sämre framhållning jämfört med tidigare. Även om det var en artikel på hemsidan så har vi möjligen sett för lite marknadsföring gällande säsongskorten så här långt. Jag tror även att försäljningen kom i gång mycket tidigare förra säsongen vilket gör att jämförelsen kan bli något missvisande.

En annan inte helt otänkbar anledning till minskad försäljning är att silly season så här långt kanske inte riktigt bjudit på de offensiva ”skägg” och smällkarameller i form av bomber många fans inför hade hoppats på. Det finns som vi så många gånger skrivit om på bloggen rätt många poäng och mål rent offensivt som ska ersättas kommande säsong.

Absolut bra och säkert riktigt hårt jobbande hockeyspelare som anslutit, men fans och publiken i stort vill även se offensivt artisteri och lite finess. Svårare än så är det faktiskt inte. Här känns det som det faktisk skulle kunna löna sig att väldigt tidigt landa en riktig kanon som dels höjer intresset rent generellt kring laget, men även kan agera lite av lok för det fortsatta lagbygget.

Nu vet vi i skrivande stund inte hur många kort som sålts under helgen, på så sätt har vi ingen riktig aktuell siffra men i dag iaf som sagt sista chansen att köpa till reducerat pris.

Kommentarer, reflektioner eller tankar baserat på aktuell försäljning av säsongskort. Vad tror du själv är de främsta anledningarna till den minskade försäljningen jämfört med föregående säsong? Om nu inte helgen varit rekordartad och vi på så sätt kan matcha föregående försäsongs försäljning då alltså.

Fältet som vanligt tämligen fritt.. Skriv gärna en kommentar.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

3 thoughts on “Sista dagen för rabatt på säsongskort!

 • 4 juni, 2018 kl. 08:04
  Permalänk

  Håller med, har varit och är rätt ljummet när de gäller nyförvärv.
  Skulle behövas ett par namnkunniga spjutspetsar som tillfört andra lag.
  Då blir intresset på topp tror jag igen,det borde inte vara så att man ska skramla ihop till en supporter spelare igen för det!
  Ekonomin går ju rätt bra ochså läste vi nyss.

  Svar
 • 4 juni, 2018 kl. 08:27
  Permalänk

  Försäljningen startade en hel månad tidigare förra säsongen, och det var en hel månad innan priset höjdes första gången.

  Svar
 • 4 juni, 2018 kl. 12:06
  Permalänk

  Bristande marknadsföring för en sådan viktig sak som säsongskort. Vem ansvarar för den delen på kansliet? Har inte sett eller hört något om säsongskorten.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: