Sista dagen för auktionerna!

Vi kör vidare med vårt för att se till att vårt bidrag till insamlingen till Supporterspelaren 19/20 kan bli så stor som möjligt.

Utöver att vi tidigare bl.a. auktionerat ut signerad tischa med nya sportchefen Per Kenttä till förmån för Supporterspelaren 19/20, testat V75, auktionerat signerade foton med Palmebjörk, en signerad tischa med Wallmark, dubbla PT-pass så pushar vi återigen för våra senaste idéer.

Med tanke på att det bara är 1 juli i dag så borde väl en del av junilönen finnas kvar? Nu ger vi auktionerna en rejäl push sista dagen, hjälp oss gärna både att sprida dem och så klart fortsätta buda.

Vi ger dig som läsare, att dels buda på ett superkit med en sprillans CCM signerad av NHL-spelaren Lucas Wallmark, en signerad replica anno 19/20 samt två platser på den gemensamma lunchen med Supporterspelaren. Auktionen avslutas i dag kl. 17:00 och du kommer direkt till auktionen genom att klicka på bilden nedan.

*

Du kan ju alltid dessutom sätta in ditt bidrag direkt till insamlingen som du hittar genom att klicka på nedanstående bild.

Vi ger dig som läsare även möjlighet att buda på ett supporterkit med en signerad replica anno 19/20, en Lövenhalsduk, två platser på den gemensamma lunchen med Supporterspelaren samt fyra biljetter till en av Björklöven utvald hemmamatch kommande säsong. Denna auktion avslutas i dag kl. 21:00 och du kommer direkt till auktionen genom att klicka på bilden nedan.

* * *

Sedan har du väl inte heller missat tävlingen då du ska gissa på bloggens bidrag till Supporterspelaren 19/20. Klicka på bilden nedan för att komma till tävlingen.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: