Sista chansen: Löventipset 18/19

Ni är även i år många som på olika sätt frågat efter och som en liten påminnelse. Självklart blir det ett Löventips även säsongen 18/19! Det är som vanligt mycket att rodda i och allt jämt jobbas det på prislistan, men så klart ska vi ha ett eget gröngult tips även denna säsongen.

Coach Fagervall har möjligen även han väntat på besked för Löventipset 18/19? Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Sista anmälningsdag kommer bli i dag onsdag den 3 oktober kl 19.00, dvs. precis när pucken släpps i A3 Arena i hemmamötet med IK Pantern. Utöver att du själv deltar, så passa på att utmana dina vänner, då får vi en ännu härligare och färgsprakande tävling och ni får ett samtalsämne när ni träffas.

OBS! Här kan vi tänka oss att ni lägger tipset gällande kvällens match Björklöven – Pantern innan kl. 19:00 i kväll (som kommentar eller i mail direkt till bloggen och kompletterar med de övriga matcherna innan matchen eller nedsläpp mot Västerås på lördag.

Reglerna är som följer:

Du tippar som tidigare slutresultatet efter 60 minuter. Rätt tipstecken ger 1 poäng. Prickar du även in rätt resultat får du ytterligare 3 poäng. Totalt ligger då maxpoängen per match på 4 poäng.

Precis som i fjol och tidigare kan du välja att lägga en rad för 50 kr eller tre rader för 100 kr. Betalning ska ha nått oss senast söndag 7 oktober.

Vi jobbar fortfarande med den slutgiltiga prislistan till tävlingen och ber att få återkomma med den inom den närmaste tiden. Redan klart är att i vart fall Jobline, Nordströms El, PML finess, Coolbet och Megazone ställer upp och skänker priser.

Det kommer som det brukar vara riktigt fina priser med bl.a. en högtryckstvätt, en fönstertvätt, PT-pass, bonusar till sportsbet, biljard, tischor och körande av segways etc. i potten. Så det finns verkligen all anledning att slänga in tre rader och vara med och köra.

Vi hoppas även inom kort kunna ge besked inom kort ifall Björklöven vill skänka priser även denna säsong och sedan jobbar vi bl.a. mot ett par restauranger och en frisör som vi hoppas vill bidra med priser.

Nedan hittar du olika filer beroende hur du väljer att tippa, 1 rad eller 3 rader. Finns även ett worddokument för de som inte har tillgång till Excel. Fyll i och skicka tillbaka den till contact.loven4ever@gmail.com senast i morgon onsdag den 3 oktober kl 19.00.

Excel 3 rader

Löventipset_2018_2019_3 rader

Excel 1 rad

Löventipset_2018_2019_1-rad

Word 1 rad

Löventipset-18_19-1-rad

Word 3 rader

Löventipset-18_19-3-rad

Betalning sker antingen via Swish till 070-517 34 76 eller till kontonummer 6276-758 950 608 senast söndag 7 oktober och märk gärna din betalning med ”Löventipset 18/19”.

Vill du skänka priser till den här tävlingen eller till övriga tävlingar som bloggen kommer att anordna under säsongen, hör av dig via mail på contact.loven4ever@gmail.com.

13886440-FR4LuLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: