Sista chansen att hjälpa Kenttä!!

Nu när det är lite tyst på hockeyfronten, spelarna gått på semester (egentligen egen träning) får vi fortsätta att se till att det kan hända saker framöver och därför kör vi vidare med vårt för att se till att bloggens (med er fina hjälp) bidrag till insamlingen till Supporterspelaren 19/20 blir så stor som möjligt.

Utöver att vi tidigare bl.a. auktionerat ut signerad tischa med nya sportchefen Per Kenttä till förmån för Supporterspelaren 19/20, testat V75, auktionerat signerade foton med Palmebjörk, Wallmarks signerade tischa, PT-passen på PML fitness och har en pågående auktion med en signerad hockeyklubba från Lucas Wallmark så kommer här en ny idé.

Detta blir även vårt sista initiativ för den här gången och även om utfallet på de senaste auktionerna inte alls varit i vår smak, så ger vi oss inte. Vi anser att kan man göra något för att sportchef Per Kenttä ska få så bra möjligheter att skaffa spets så ska man göra det. När alla gröngula sedan relativt nyligen fått lön hoppas vi på ett riktigt bra bud.

Därför drar vi då i gång en ny auktion, alltså den allra sista och denna gång ett riktigt finfint supporterkit innehållande en signerad replica anno 19/20, en lövenhalsduk, TVÅ platser i lunchträffen med årets supporterspelare och slutligen FYRA biljetter till en av Björklöven utvald hemmamatch kommande säsong.

Replican och matchbiljetterna kommer vi kunna överlämna först efter sommaren då laget samlats och vi fått den av Björklöven och när de valt ut vilken match det blir.

Klicka HÄR för att komma till auktionen. Ta nu chansen att bli ägare till detta superkit. Överskottet kommer vi sedan att skänka till förmån för insamlingen Supporterspelaren.

Nu ser vi till att Per Kenttä kan skaffa det bästa möjliga skägg som uppbringas kan!! In och bjud! På måndag kl 21:00 går alltså aktionen ut!

* * *

Du som inte redan bidragit eller inte heller tycker att supporterkitet ovan är något för dig, kan ju alltid sätta in ditt bidrag direkt till insamlingen som du hittar genom att klicka på nedanstående bild.

Sedan hoppas vi även att du tar chansen i veckans omröstning gällande just Supporterspelaren. Läser du inlägget på dator hittar du omröstning ute till höger och sitter du med mobilen hittar du veckans omröstning längre ner..

* * *

Sedan har du väl inte heller missat tävlingen då du ska gissa på bloggens bidrag till Supporterspelaren 19/20. Klicka på bilden nedan för att komma till tävlingen.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på sport m.m.? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll eller kommande matcher.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: