Silly

 Vad har hänt på sillyfronten den senaste tiden?

+++

Lars Malm har hittat en ny klubb. Efter att ha fått rejält med chanser i fjolårets Björklöven utan att ta dom, har han nu skrivit på för division 1 laget Nynäshamn.

+++

Kiruna har gjort klart med den 27-årige Mestis forwarden Niko Saarenpää, en liten rightare som snittat en poäng varannan match under sex säsonger i sitt Hokki. Veli-Matti Leinonen går den omvända vägen och lämnar alltså Kiruna för just Hooki.

+++

Huddinge tappar två spelare till. Rollspelaren Sebastian Hård af Segerstad lämnar för tryout hos nykomlingen Åkers IF och blir där lagkamrat med Daniel Despotovic. Jimmy Ahnelöv lämnar för dvivision 2 laget Haninge Hockey.

+++

Hudiksvall har signat den elitseriemeriterade 30-åringen Fredrik Sundin. Han kommer senast från sex säsonger i den norsk ligan där han skrapat ihop 223 poäng på 228 matcher. I Elitserien har han representerat Färjestad,Timrå och Skellefteå med totalt 148 matcher i ryggsäcken, dock bara med 12 poäng som poängmässigt facit. Att han blir en tillgång i ettan råder det dock ingen tvivel om. En orsak till att han valde just Hudiskvall var att han ville återförenas med kompisen och gamla lagkamraten från Timråtiden Magnus Nilsson. Kanskeblir så att Magnus nu kan fokusera mer på hockeyn och mindre på domaren framöver?

+++

Piteå får två välkomna tillskott. Marcus Hurtig återväder från Gotländska Visby/Roma och Johan Engström gör comeback och blir också klubbens första supporterspelare. Hur man tänker där vet jag givetvis inte, men syftet i andra klubbar kring supporterlirare är väl att bekosta spets och att i det här fallet förmå en kille att göra comeback efter att ha slutat pga ideliga skadeproblem låter förvirrande i mina öron.

0 thoughts on “Silly

 • 6 augusti, 2011 kl. 23:07
  Permalänk

  En mycket vältränad Johan Engström gör comeback. Håller han blir han med sin Allsvenska rutin en stor tillgång för laget. Håller han inte så ersätts han med någon annan inom samma kostnadsram. Med andra ord ingen risk från PHC:s sida. Engström har framgångsrikt spelat för PHC i Allsvenskan. Han är anställd av Skelleftåe AIK:s fystränare Stefan Thomson som sjukgymnast och fystränare.
  Thomson och Jocke Engström svarar för PHC:s fysträning sommaren 2011. I en mycket vältränad PHC-trupp som kör fysträning efter Skellefteå AIK:s modell tillhör Jocke de bäst tränade. Håller kroppen blr han en tillgång för laget.

  Svar
 • 7 augusti, 2011 kl. 14:00
  Permalänk

  Om man ska vara petig spelade Sundin inte elitseriehockey med Skellefteå men en spännande spelare för division 1 är det säkert.

  Svar
 • 7 augusti, 2011 kl. 16:58
  Permalänk

  Svar till Jonas (2011-08-07 14:00)
  Helt riktigt,Jonas. Nästan hemsk att man nästan med automatik tar Skellefteå för elitserielag. 🙂

  Svar
 • 7 augusti, 2011 kl. 17:01
  Permalänk

  Svar till Allvetaren (2011-08-06 23:07)
  Menade inget illa om Johan i sig utan bara den grejen att man satsar på en supporterspelare ifrån stan. Finns ju inga regler hur man väljer ut sådana, men det brukar vara sånt som inte redan finns i stan.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: