Silly-tävlingen

Efter att en antal spelare nu kontrakterats av Björklöven är det dags att släppa ut tävlingsbidragen i vår silly-tävingsom du kan läsa mer om HÄR, där du också nu hittar alla tävlingsbidragen i kommentatorsfältet.

Tävlingen har vi tillsammans med Brännbollsyran där priset är två biljetter till Bo Kaspers orkesters konsert i Umeå den 28 maj.

Vi trodde faktiskt på fler svar och fler rätta svar för att kunna släppa en 10 i topp, men av 18 bidrag har faktiskt bara två prickat in varsin spelare och det är dessa.

Henrik hade med Pontus Andreasson och Greg Parks prickade Justin Crandell. Tävlingen är dock inte avgjort än, men många hade ju tippat Anton Öhman (MODO), men kvar finns ju namn som Kristofer Berglund och Johan Porsberger och fler därtill som är tippade så allt kan ju ännu hända.

Vi tänker oss ett sista spelstopp att lämna sitt bidrag (läs kommentar) blir tisdag den 24 maj kl. 23.59. Därefter koras vinnaren.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds för dina favoriter.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda kommande evenemang!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: