Silly season… eller bara galet??

Seriös silly season med verklig information eller bara nyhetstörstande journalister? Vi har tidigare haft inlägg om att det ibland spekuleras väl fritt och mer eller mindre skjuts från höften. Först var det den ena tidningen som mer eller mindre garanterade att Sirviö/Fagervall fortsätter. Vi vet hur det gick…. i varje fall med Sirviö. Nu finns det dessutom rykten kring Jocke, nåväl den som lever lär se.

Den andra kontrade med att Serben Wikström var klar för organisationen och nu senast var det lika klart att Slettvolll/Jäger blir sportchefer/tränare för representationslaget. Ingen av dem har hört något när de konfrenteras så vi får väl sitta lugnt i båten och se vart det landar. Apropå båt, vem eller vilka är det som läcker? Vad tjänar det till och vem gagnar det att det ena ryktet efter det andra från "säkra källor" blir nyhetsstoff?

Lundberg har tidigare varit road eller smått fascinerad av att "inga kommentarer" blivit alltifrån Sirviö till Briell, Hellström och Åberg. Då tidigare mer eller mindre sensationella nyheter stannat som ett rykte eller spekulation lägger vi fokus på det konkreta. Det här blir en fruktansvärt jobbig vecka, det lär bli race ända in på söndag…

+ + +

Löven känns i dag som en otroligt billig asienkopia av sitt forna jag och plågas alltjämt av sin stolta men otroligt gamla historia. Det värsta är att de fortfarande verkar tro så otroligt gott om sig själva. Det snackas om att ingen klarar pressen som är på laget och inte för länge sedan nämndes det något om en Nordisk liga. Vi är på väg mot kvalet, vi ville ju ha lite spänning.. men verkligen inte på det här sättet.

Klubben och föreningen är i stor kris, det förtroende som byggts under några år torde vara mer eller mindre förbrukat i dagsläget. Sponsorena torde knappast stå i kö och den så otroligt lojala publiken börjar svika. Senast var vi 799 på plats, eller det var i varje fall den officiella siffran. Hoppas fler inser att det är allvar nu, grabbarna behöver stöd och engagemang. Vi ses på hallen i morgon!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: