Silly season är igång!

Sug på den? Egentligen tragiskt att silly season ska vara ett Björklövens fans enda ingång till lycka. Tills klubben gör skillnad så är det som det är. Här är vad vi har att leverera.

Shane Starrett, målvakt. Ska enligt uppgifter till bloggen vara på Björklövens intresselista och har en bra AHL-säsong bakom sig. Shane är en 24-årig kille med 92,1 % i räddningsprocent på 37 AHL-matcher. Stor (196cm/86kg) som ser väldigt intressant ut. Verkar vara grym på klubban. Se HÄR.

Trevor Mingoia: Ska ha erbjudits till Björklöven redan inför föregående säsong, men nobbats för att ha varit ett för okänt namn. Numera vet mer eller mindre alla vem Mingoia är och därför lär prisklassen bli därefter. Efter 24 poäng (8+16) på 26 matcher i Västervik fick han chansen i Rögle där han ”Lex Olle Liss” levererade inledningsvis, men svalnade lite (7+5 på 26 matcher) och som gjort att Rögle enligt uppgift inte vill skriva kontrakt kommande säsong och där kommer Björklöven åter in i bilden. Oklart vart i processen man är.

Sen har vi också fått in uppgifter att Oskarshamns back Oskar Nilsson ska vara klar för Skellefteå.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår partner Coolbet!

2 thoughts on “Silly season är igång!

  • 3 april, 2019 kl. 11:54
    Permalänk

    Shane Starrett kittlar faktiskt tanken, men då datumet för artikeln luktar aprilskämt så…. Men visst vore han ett namn om jag fick välja.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: