Silly & lite annat

Löven ska ha kört ett riktigt grispass på IKSU igår. Vadslagning pågick i stan huruvida det skulle läggas någon pizza. Nära var det visst för Pozzler, men nära sjuter ingen hare säger man väl?

+++

Tylor Michel har visst blivit erbjuden att jobba på en hockeyskola i Lake Placid, men tackat nej eftersom han som bekant flyttar till Umeå i början av Augusti.

+++

Färjestad körde en rätt cool grej igår. En teambuilding med Skidskytte i lag, följt av cykling 4 mil, sen myrfotboll för att avsluta med klubbmästerskap i folkrace och segrare där blev Christian Berglund. Mikael Johansson och Jonas Frögren ska ha smällt ihop rejält och kvaddat bägge bilarna totalt, men själv förblivit oskadda.

+++

Lite silly då:

Exlövet Stefan Öhman lämnar med största säkerhet Finland där han under 8 säsonger gjort 264 poäng på 419 matcher fördelat på 104 mål och 160 assists och siktar nu på spel i Sverige: – Jag skulle väldigt gärna spela i Sverige nästa år, helst Elitserien, men Allsvenskan är också intressant. Jag har inget riktigt hett i Elitserien just nu, men det är några allsvenska klubbar som hört av sig och känns intressanta. Jag håller dörren öppen för fortsatt spel i Finland, men att spela i Sverige känns som alternativ nummer ett, säger Stefan till Västerås Svenska Fanssida Gurkburken. Känns väl inte så lite jävligt att vi inte är kvar i allsvenskan då, eller hur?

+++

Lösa rykten placerar Patrick Galbraith i DEL-laget Isterlohn Roosters.

+++

Tylor Michells lagkompis från ifjol Jon Pelle hamnade till sist i Belfast Giants. Där blir han lagkarmrat med exlövet Stephen Murphy.

+++

Marcus Rindestig har förlängt sitt kontrakt med Teg och därmed har laget just nu 24 spelare under kontrakt varav hela 16 st kvar från fjolåret eftersom man även gjort klart med Vännäs Johan Lindström. Härlig kontinuitet Teg.

0 thoughts on “Silly & lite annat

 • 22 juni, 2011 kl. 18:23
  Permalänk

  När skulle blixt komma tebax, å tror ni det kommer bli nån back från over there?

  Svar
 • 22 juni, 2011 kl. 18:51
  Permalänk

  Svar till erka (2011-06-22 18:23)
  Det får vi hoppas erka.. Bloggen har sökt Jimmy för att kolla hur det går, nu brukar han ju visserliegn inte avslöja allt för mycket men ändå. När vi vet nåt vet ni!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: