Silly-kollen 4

Örebro gjorde i veckan klart med Malmös backupmålvakt Johan Svensson som även den gångna säsongen spelat med Kumla. Samtidigt har klubben förlängt kontraktet med forwarden Marcus Andersson.

Aldrig en sillykoll utan inblandning av Malmö. Förstemålvakten Marcus Svensson förhandlar just nu om nytt kontrakt, men har även erbjudanden från både elitserien och utlandet. Sedan finns intresse för Borås Alexander Bergström. Gamle Malmöspelaren Mikael Wahlberg vill själv återvända till Malmö: – Jag känner att jag inte är riktigt färdig med Mif, jag har inte känt mig så sugen på hockey på två år. Jag skulle jättegärna komma hem, säger han till sydsvenskan. En som får lämna laget är Rögleförvärvet Richard Demén-Willaume som hade en option som klubben väljer att inte utnyttja: – Nej, vi har sagt upp optionsåret, säger sportchefen Peo Larsson till sydsvenskan

Oskarshamns målvakt David Rautio uppges vara nära att signa för Luleå: – Självklart är det kul att Luleå hört av sig, men inget är klart än, säger David till Norrbottenskuriren.

Bloggen skrev ju igår om att intresse finns från Björklövens sida för Östersunds poängkung Nils Bergström. Även Borås,Troja och Västerås är intresserade av Nils tjänster. Västerås ligger kanske i förarsätet som haft honom under träning i sin tryoutcamp. Västerås är även intresserad av Frisk/Askers forward Robin Dahlstöm .

Leksand är en av flera klubbar som är intresserad av Timrås Erik Moe, vars kontrakt går ut efter den här säsongen. – Det är alltid kul så klart, men jag har inte funderat så mycket. Allt fokus har legat på slutspelet, säger Erik till dagbladet.


 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: