Silly kollen 2

Nu verkar silly season verkligen tagit fart. Den senaste dagen kan vi konstatera följande rykten:

När det gäller Malmö så händer mycket som vanligt. På förlustkontot kan man nog skriva in Robin Nilsson-Alvarez som likt Fredrik Eriksson verkar vara på gång till elitserien. I bägges fall har två klubbar visat intresse. I Robins fall två ännu icke namngivna, mendan det i Fredriks fall rör sig om Färjestad och Linköping. Ytterligare en som försvinner från klubben är backen Anton Blomqvist, som efter avslutad säsong sticker över och lirar AHL-hockey. Hur det blir nästa säsong är ännu oklart. När det gäller nyförvärv så vill man ha hem gamle Malmöspelaren Andreas Valdix, nu i Västerås, som spelade med klubben för fem säsonger senast. Även exlövet Patrik Nevalainen(Lukko), Matt Nickerson(Stockton), Johan Olsson(Södertälje) och Christopher Nilstorp(Rögle) ryktas lätt till klubben. Utöver det verkar ett 15-tal kontrakt  gå ut. Räkna med att det sista ordet kring silly season i Malmö inte är skrivet.

Om vi tittar på just nu kvalspelade Växjö är Borås ettermyra Anders Eriksson ett hett namn. Trojas/Ljungbys Alexander Johansson är däremot avskriven. Rykten placerar även Robert Rosén i elitserien till nästa säsong, antingen i Växjö eller i annat lag.

Oskarshamns målvakt David Rautio kan vara på väg tilbaka till Luleå, beroende hur det blir med Mattias Modigs framtid i klubben. Även Almtunas Elias Fälth ska vara nära ett kontrakt med Norrbottensklubben.

Mora har förlängt kontraktet med lagets finske spelare Niklas Fogström.

Troja/Ljungby förlänger inte kontrakten Ron Pasco och Daniel Wallin och Jonatan Bremer är klar för Skövde.

Exlövet Erik Andersson ryktas från Borås till  Troja/Ljungby.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: