Silly

Jared Aulin kan vara på G till Örebro: – Vi har två centrar som är duktiga offensivt i Henrik Löwdahl och Pär Edblom, så jag skulle gärna se en tvåvägsspelare. Och det tycker jag att Aulin är. Vi har ingen brådska, men samtidigt så är det ju så att om man känner att det är rätt och får ihop det ekonomiska och sociala så bör man slå till, säger Örebros Peter Andersson till na.se. Jared fick inte förnyat kontrakt med Leksand, trots 30 poäng på 37 matcher. Minns ni detta? 🙂

+++

Asplöven verkar vara rätt nära att signa Oskar Essén och nog är det ganska intressant hur han kan vara intresserad av att lämna fiska andraligan för den svenska 3.e ligan? Omvänd skulle det vara som att  Mikael Zettergren skulle signa för Hermes. För er sominte försår liknelsen så blev oskar totalsjua i poängligan i Mestis. Mikael blev 8:a i Allsvenskan och Hermes är ett tredjeliga lag. Bra så.

+++

Olofström ligger inte på latsidan. Senast i raden av intressanta spelare är Mark Hurtubise som i år svarade för 37 poäng fördelat på 11 mål och 26 assists i Allsvenska Almtuna. Året innan var han just i Olofström som svarade så för fantastiska 75 poäng (35+40) på 40 matcher. Redan klara för Olofström är ju Asplövens Erik Przepiorka och Henrik Hetta, Karlskronas Thomas Fahlqvist och Moncton Wildcats Daniel Petterson. Laget blir med all säkerhet att räkna med i vinter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: