Shopen har sommaröppet!

Björklöven har numer stängt kansliet för lite välförtjänt semester, öppnar åter den 3 augusti.

Klubben skriver följande på sin hemsida gällande webb-shopen:

Souvenirshopen på webben är öppen under hela sommaren. Varor packas en dag per vecka så leveranstiderna kommer vara något längre än normalt. Shopen i arenan är stängd.

Det innebär att det alltså är fullt möjligt att fortsätta shoppa och stödja klubben på det sättet, HÄR tar du dig enklast till shopen för att lägga en beställning

Vi vill även passa på att pusha för att souvenirer även finns att köpa hos de båda återförsäljarna ICA Supermarket Teg och Intersport Mariedal.

*

Biljettförsäljningen fortsätter vara öppen tom. onsdag 1 juli mellan 09.00 – 13:00 via mail niclas@bjorkloven.com och telefon 090-712579.

*

Däremot ett lite tråkigt om än inte oväntat besked gällande den så intressanta första isträningen: ”Tyvärr kommer första isträningen att vara i en stängd arena utan besökare. Vi ber alla att respektera det. Den traditionella presentationen av spelartruppen kommer göras digitalt under augusti.”

Foto: Lucas Norlin

Kommentarer eller tankar kring ovanstående? Fältet som vanligt rätt fritt..

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Kanske nåt Vitryskt? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: