Sexpoängsmatcherna duggar tätt

Under veckan två tuffa matcher mot både Timrå och Oskarshamn, noll poäng och det innebar dessutom tyvärr att gapet gentemot dessa två lag ökade. Nu väntar helt annat motstånd.

Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Inför mötet med Timrå skiljde det sex poäng upp till Timrå på plats ett, inför mötet med Oskarshamn i går skiljde det fyra poäng men efter dessa två förluster har vi nu tyvärr 11 poäng upp till Timrå som toppar ligan och sju upp till Oskarshamn på plats två.

Vars ska vi nu ta vägen?

Hissen går tyvärr fort i båda riktningarna, med några raka trepoängare kliver du snabbt i tabellen på samma sätt som lika många nederlag gör att ett positivt slutspel i stället kan bytas mot ett negativt kval.

Frågan är ifall ett skadeskjutet Björklöven nu kan bryta den hemska trenden med fyra raka torsk, men mot lag i ligans botten är det iaf nu närmast ett tämligen önskat motstånd. Vi ska dessutom möta Karlskoga hemma i T3 Center.. Därefter då ett Leksand som i skrivande stund med två poäng fler på kontot ligger fyra platser före i tabellen.

För att bryta denna hemska trend helt nödvändigt att få smaka segerns sötma igen, sedan då ifall vi kan utöka glappet ner mot ett negativt kval inte heller helt oviktigt. I denna så jämna liga, nu dags att börja vinna igen.. Men som sagt, hissen går fort både upp och ner.

Tror du som läsare vi kan ta oss upp igen eller är det mer eller mindre fritt fall mot ett hemskt negativt kval? Fältet som vanligen tämligen fritt.

* * *

Är ni på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande..

4 thoughts on “Sexpoängsmatcherna duggar tätt

 • 29 oktober, 2017 kl. 15:16
  Permalänk

  Tror vi ligger på plats 13-14 efter dessa 2 marcher?

  Svar
 • 29 oktober, 2017 kl. 20:21
  Permalänk

  Det behöver du inte tro . Det är ett faktum !

  Svar
 • 29 oktober, 2017 kl. 22:35
  Permalänk

  Spelar vår kapten Andersson småskadad? Hur kan han blivit så iskall efter den fina starten? Kanske vi ska testa Kim som center bredvid Hutchings. Känns som att Kim är ganska felplacerad i en checkingline. Så länge vi har oerfarna juniorer i dom 2 producerande kedjorna så undrar jag varför Karlsson är i 4:e.
  Innan våra nyckelspelare är tillbaka i spel bör vi nog testa lite nya formationer.

  Svar
 • 30 oktober, 2017 kl. 13:22
  Permalänk

  Löven får tillbaka Cody och Mikko till onsdag om jag förstod det rätt. Då vänder det uppåt igen. Löven tar 2 raka segrar

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: