Serbiskt Sönderjysk!

Löven4Ever fick ett telefonsamtal från en samlad men mycket glad Serb. Serben var Wikström och han ville bara meddela att han fått klart med nytt uppdrag inför kommande säsong.

Uppdraget liknar det som var tänkt i Löven, vi vet hur det gick och tyvärr, för oss Lövare, blir det nu i stället Danmarks främsta klubb Sönderjysk som får dra nytta av Eriks erfarenheter och engagemang. Serben berättade vidare att det så klart att är kul att Danmarks främsta klubb (mästare två senaste säsongerna!!) var intresserade och han såg verkligen fram emot detta äventyr. Att han tidigare bott och arbetat i landet såg han enbart positivt på och när det nu passade så bra för hela familjen fanns det inte mycket att fundera på.

Serben har ritat på för kommande säsong med option för ytterligare ett år. Flyttlasset går i slutet på juli och efter lite ledighet i Umeå under sommaren kommer det vara en brunbränd och oerhört taggad Serb som tar sig an Sönderjyskes juniorer och ungdomar kommande säsong.

– Allt känns bara positivt så nu är det bara att köra på!

+ + +

Bloggen gratulerar självfallet till uppdraget och vi hoppas så klart det går bra i Vojens de två kommande säsongerna. Sedan hoppas vi verkligen att Löven reser sig på nio och att vi kommer igen. När nya Löven ska byggas och det gäller ha rätt person på plats, hjärtat ska vara grön-gult och att alla involverade ska jobba för klubbens bästa har iaf vi svårt att komma på någon som bättre skulle passa in i den profilen än just Serben. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: