Serben förbundskapten!

Tidigare Björklöventränaren Erik ”Serben” Vikström har utsetts till förbundskapten för paraishockeylandslaget!

– Trots sin unga ålder är Erik en erfaren tränare med många kompetenser. Det unika med Erik är att han har varit tränare för allt från från juniorer till seniorer. En erfarenhet som kommer passa det här uppdraget perfekt, säger sportchefen Niclas Grön till parasport.nu.

Serben själv säger följande om sitt nya uppdrag.– Jag är redo att testa något nytt och är otroligt inspirerad och motiverad inför vad som komma skall. Att coacha ett landslag är något helt nytt för mig och det ska bli oerhört kul att få arbeta med de bästa spelarna i landet.

Vad kommer du som tränare kunna tillföra landslaget?
– Jag är en tränare som är enormt engagerad, driven och går alltid in i mina uppdrag med 100 procent. Vårt kortsiktiga mål är att kvala in till Paralympics 2018 och det långsiktiga är att kunna konkurrera med de allra största nationerna.

Serben kommer närmast från tre säsonger som tränare i Mjölby i div 2, men har också coachat i såväl Herlev som Esbjerg i Danmark, Björklövens J20-lag, Leksands U16, Vallentuna i div 1 och 2, så rutin finns i denna 36-år unga kropp och bloggen önskar förstås Serben stort lycka till i sitt nya uppdrag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: