”Serben-effekt” för Linköping i Skellefteå Kraft?

Bloggen fick ett tips att det möjligen Erik ”Serben” Vikström som låg bakom eller kanske var delaktig i Linköpings lite överraskande överkörning av Skellefteå AIK härom dagen.MegazoneVi tog så klart kontakt med Serben och kollade hur det låg till:

Tjena Serben, vi hörde du var på plats i Skellefteå Kraft arena i förrgår. Kan vi tala om en Serben-effekt för Linköping?– Hej på er! Jajjemen det stämmer. Jag är god vän med Klas Östman (ass.tr i LHC) och vi brukar träffas och tala hockey och i torsdags bjöd han in mig att följa med dem på en bortamatch. Vilket är intressant och en personlig utvecklingsmöjlighet.

Kan ju inte vara dumt, vi hörde nåt om att eftersom Rahimi var skadad ville de ha med en ume-bo i ”truppen” för att få lite derby-feeling, stämmer det? – Ha, ha, ha.. Njae, det var nog en sanning med modefikation. Tyckte inte deras spelare hade svårt att tända till mot Skellefteå.

Och sedan blev det läktaren då båset var för fullt eller? – Jag satt och njöt i fulla drag på läktaren med deras videocoach Mikael Wernblom.

Men det var inte aktuellt att låna hela Rahimis utrustning och inte bara kavajen och i stället följa från båset, tänkte du är mer van med båset? – Nja tycker Dan, Klas och Tomas sköter det optimalt. Jag var med i omklädningsrummet och runt omkring annars. Som sagt en enorm personlig utvecklingsmöjlighet fick jag till mig i torsdags.

Det så klart, måste vara både nyttigt och roligt. Och annars själva matchen, alltid skönt för en gröngul Lövare då Marklund förlorar så klart. Men hur var matchen och speglade resultatet spelet på isen? – Resultatet speglade helt klart matchen. Och det var ett glatt gäng som satt sig på flyget efter matchen i torsdags.

Till sist bara hur för ditt Mjölby HC i Alltvåan? – Vi har nu spelat 6 matcher med fem segrar och en förlust som resultat, så vi ligger tvåa med två poäng ner. De två första lagen går direkt till play off 2.

..låter ju kanon, kriga vidare och kör hårt! – Det vet ni!

* * *

Nästa match för Mjölby för övrigt i morgon söndag kl. 16 då man tar emot Lund Giants HC hemma i Toyota M H Arena. Lund har så här långt plockat hälften så många poäng, mycket talar för hemmaseger alltså. Vi önskar så klart Mjölby HC och Serben lycka till i jakten på en av två direktplatser till PO 2.

Megazone

2 thoughts on “”Serben-effekt” för Linköping i Skellefteå Kraft?

 • 23 januari, 2016 kl. 11:15
  Permalänk

  Lunds G… tränar inte Patti Pauna dom?

  Svar
  • 23 januari, 2016 kl. 15:46
   Permalänk

   Stämmer bra Stefan SYD, för femte raka säsongen.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: