Senaste Silly

Ja, va faan, vi fortsätter:

Av intressanta värvningar den senaste tiden noterar vi givetvis Asplövens sena värvning av den tjeckiska backen Jan Horacek, som säkerligen torde ha gjort en hel del nytta på isen. Nu behövdes han inte i går, men han kan säkert bli nyttig framöver. Nog så. När kommer vår back???

+++

Det förmodade topplaget Hudiksvall (vart har vi egentligen hamnat??) har förstärkt truppen med Sundsvallsforwarden med det rätt coola namnet Michael Brancalion. Michael har sedan skepningen från Svallet spelat med Kovland på lån, men byter definitivt upp sig i och med återkomsten med klubben han spelade med för fyra år sedan och öste in poäng i: – Jag har utvecklats som hockeyspelare och är bättre på det mesta nu, säger Mikael som skrivit på för HHC under resten av säsongen. En säsong som han hoppas ska bli lång. Detta säger han på www.helahelsinge.se.

+++

Sundsvall…svallet…Och om ni ursäktar…Skitsvall, som många vill utrycka sig, ett lag som helt enkelt många gröngula vill se i sista omgången av kvalserien, men Sundsvall, med många exlöv i laget gör givtevis sitt yttersta för att undvika kvalspel för en plats i Allsvenskan…eller om  det är Modo som styr i skutan? Änihoo. Man lånar in kreti och pleti och senast fungerade det då man lånade in Modospelarna och Alexander Bonsaksen och Magnus Häggström. Nu var det inte bara deras intåg som låg bakom segern utan även ett par exlöv låg bakom den senaste två segrarna, men det får ni läsa om på måndag i Green Connection v.1. Hehe… ; )

+++

Conny Strömberg var delaktig i vår förlust och lär försvinna mot andra uppdrag och det orkar jag inte ens gå in på. Löven var förloraren i duon Fahlander/Lethos förehavanden, men det hoppas jag att förbundet sätter stopp för. Även division 1 hockeyn betyder mer för folk än att ett fåtal kan leka championship manager. As simple as that!

+++

Sedan måste jag bara avsluta med att dryftas lite om lags namn. ja, detta inlägg handlade om nyförvärv, men kan liksom inte släpa det. I opch med att man slaviskt följer eliteprospects möter man lagnamn efter lagnamn OCH…I Sverige HAR vi verkligen inga coola lag namn, så är det bara! Vi försöker med… Frölunda Indians, Färjestad Wolfs och…försökt med …typ…Björklöven Lyxs, en namn vi till och med slogs om med Sundsvall om,om jag minns rätt. What the hack, Willmams dä.. skit samma. Vart jag vill komma är att de engelsktalande lagen givetvis ligger i förarsättet och lär med allt rätt så förbli… MEN ett lag har misslyckats fatalt! Jo, kanske namnet i sig har en historia,men faller i alla fall i min ögon bland nämnvärt coola namn: Medicine Hat Tigers! What??! Medicinska hattigrar? Vad fan innebär det? Det är ju inte ens tekniskt möjligt?? Om du läsare kan bjuda upp till dans med ett bättre sämre namn så står jag med handen i vädret? När dansar vi?

0 thoughts on “Senaste Silly

 • 10 januari, 2011 kl. 17:03
  Permalänk

  hmmm, Skelefteå AIK?, det duger garanterat som odugliga namn :).

  Svar
 • 10 januari, 2011 kl. 18:45
  Permalänk

  Svar till Jackson (2011-01-10 17:03)
  Helt rätt Jackson.. det duger riktigt bra.

  Svar
 • 10 januari, 2011 kl. 18:45
  Permalänk

  Svar till Jackson (2011-01-10 17:03)
  Helt rätt Jackson.. det duger riktigt bra.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: