Senaste Silly

Bloggen satt under internmatchen i onsdags och spekulerade i vilket förvärv Zebastian Possler skulle vara om han återvände från Luleå… och vips är han tillbaka. Kommer verkligen att vara nyttig i J-20:s kamp för överlevnad. Även backen Johan Andersson återvänder från Hussinge. Dom tillsammans med ett antal överflödiga spelare från A-laget lär höja standarden på juniorlaget framöver.

+++

He bidde inge Tranås för Jonathan Johansson som bloggen skrev i veckan utan istället en sväng till Gotland och Jonnie Karlssons moderklubb Visby/Roma som likt Löven kommer att spela Allettan framöver.

+++

Olofström har just nu en tjeckiskt back vid namn Jiri Mocek på try-out. Mocek är en back av typen som  "käkar puck" och drar sig inte att äta upp en och annan underviktig forward heller.

+++

Jonas Wallgren, som gått skadad större delen av säsongen, lämnar Nynäshamn för Huddinge.

+++

Hockeyvagabonden Jens Erikssonnästa klubb blir Kalix och kommer dit efter att ha svarat för sinnessjuka 63 poäng fördelat på 30 mål och 33 assists på ynka 13 matcher i Belgien!! Någon sa att Laza Chiefs skulle ta hem den serien och det är säkert mer än möjligt, men det är ändå rätt coolt. Undra hur ledsa dom är i Belgiska Turnhout White Caps. En kille som snittar fem poäng ersätter man inte så lätt. : )

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: