Senaste nytt om Farley

Austin Farley lämnade ju matchen i går mot Västerås i förtid och bloggen kollade kort med Joakim Fagervall nu på morgonen hur läget är med skadan på vår lille lirare.

-Vi vet inget än. Vi inväntar besked, förklarar Joakim Fagervall. Någon känsla om det är en lättare eller en allvarlig skada har han inte heller. Inte mycket till nyhet, men där ligger läget just nu. Joakim vill i dagsläget inte heller gå in på vilken typ av skada det rör sig om. Austin Farley har ju gjort succé sen han värvades från Modo med bl.a. sju mål på 17 matcher och varit en av de bästa spelarna i laget vid varje match. En skada på honom över en längre tid skulle förstås vara förödande för ett redan sargat och mentalt slitet Björklöven.

5 thoughts on “Senaste nytt om Farley

 • 26 januari, 2017 kl. 11:22
  Permalänk

  Säsongen över. Finns inget annat i dagens löven.

  Svar
 • 26 januari, 2017 kl. 13:24
  Permalänk

  Blir svårt i kvalet med detta försvarsspel mot ”speediga”, hungriga lag som Kristiandstad och Troja mfl. Man satsar stenhårt mot HA har jag hört. Tyvärr blir det att åka upp till ”Happis” Kalix och Piteå till hösten är jag rädd om inte något sensasionellt händer med Löven. Men inget tyder på det för tillfället, vi är inte bättre, tabellen ljuger ej!

  Svar
 • 26 januari, 2017 kl. 14:42
  Permalänk

  Fan vilket morker.

  Svar
 • 26 januari, 2017 kl. 16:05
  Permalänk

  Tror det behövs en pådrivare som Per Ledin för att rädda Löven. Kanske dyrt men div 1 spel genererar inga slantar i kassan.

  Svar
 • 26 januari, 2017 kl. 16:05
  Permalänk

  Senaste nytt ??? Hur kan man locka in läsare med sån rubrik när det inte finns nått nytt???

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: