Senaste nytt inför Tingsryd

Vi kollade upp vad som håller Victor Ekeståhl-Jonsson ur spel, varför Erik Ullman saknas och lite om Adam Werner.

Vi fick kontakt med VEJ som självklart tycker att det suger att inte kunna spela.– Och det suger verkligen att vara sjuk, tillägger han. Han får precis som undertecknad följa matchen via webben. Dock berättar sportchef Daniel Johansson att det blir spel med 12 forwards ikväll. Ännu oklart med den 12:e blir.

23036634189_1820df90b9_b

Victor-Ekeståhl-Jonsson är fortsatt sjuk och missar kvällens drabbning med Tingsryds AIF. Arkivfoto:AXELLÖF

För fler lövenbilder, kika in HÄR.

***

Även Modolånet Erik Ullman saknas in laguppställningen. Orsaken bakom det är att Erik inte var nöjd med den roll han för närvarande hade, dvs som sjunde back. – Därför togs beslutet att han fick åka hem, berättar sportchef Daniel Johansson. Ganska oförklarligt att vi lånar in en talangfull back för att nöta bänk? Då kan vi lika gärna köra med Hampus Falk som vi för ikväll som förmodligen inte får en minut även om vi får ett antal skador.

***

När det gäller målvaktssidan han man tycka det är märkligt att man lånar in Adam Werner, planerar en utvärdering innan jul och sen inte ger honom en enda match. Så här lät det när han kom.

Daniel Johansson (den 30 nov) -Det ska bli intressant att se honom på seniornivå (Det blev alltså på träning det skedde)

Tommy Jonsson (den 3 dec) -Vi har inte bestämt oss än hur han ska matchas, inte kommit fram till när, var och hur vi kommer att matcha honom. (Det blev till slut inga matcher)

Säger ingenstans att han borde ha fått stå. Det är helt upp till ledningen, men återigen säger man en sak och gör en annan. Sen kanske det bara är jag som tolkar in matcher i Tommys svar. Man verkar dock inte missnöjd med Adam då Dalle nyss förklarade att
-Vi har valt att spela den målvakt vi anser vara bäst för dagen. Adam har gjort ett gott intryck på oss där vi fått lära känna honom i vår miljö.

Det här sänder inga bra signaler att vi lånar in spelare från SHL-klubbar och sen inte använder dom. Vi har även uppgifter att han skulle få minst en match, men så har det ju inte blivit.

***

Exlövet Marcus Waldehagen fortsätter sin hockeyresa. Idag blev han klar för Hudiksvall efter att ha inlett säsongen i Åkers/Strängnäs. Det blir hans nionde division 1 klubb på nio säsonger.

4 thoughts on “Senaste nytt inför Tingsryd

 • 15 december, 2015 kl. 16:02
  Permalänk

  Jag måste erkänna att jag tycker det sker många konstiga/instabila saker både på och utanför isen. Det påpekas ofta att det även förra säsongen gick dåligt fram till typ jul, men åtminstone jag tycker att det kändes som att det då ändå fanns en ok trygghet i och kring laget. Jag tycker inte att den tryggheten finns just nu. Fast jag kan ju ha helt fel.

  Svar
  • 15 december, 2015 kl. 16:57
   Permalänk

   Var väl mycket konstigt innan/kring jul förra året också. Skillnaden var att vi hade en tränare som aggerade och sa vad han tyckte än att man bara kör floskler

   Svar
 • 15 december, 2015 kl. 17:29
  Permalänk

  Vi hade ännu svårare med lån förra året.
  Kommer ihåg att jag svor över sportchefen som ändå hade förflutet i Dif.
  Men trots att dessa inlånade killarna inte fått spela så har ju de flesta andra fått någon/några chanser att visa upp sig o bidra.
  Förstår ju till viss del att han vill använda den befintliga truppen men då borde han ju oxå tänka på att den inte fungerar speciellt bra…. eller?

  Svar
 • 16 december, 2015 kl. 01:19
  Permalänk

  Det är ju bara alibilån för att visa fansen.
  Låna nån ni tror på istället.

  Detta är ju rena rama tramset från dalle sittades i myshörnan i soffan.
  Inga balls , inga spelare , inga kontrakt , bara lån av junisar.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: