Semifinal…

…väntar för Björklövens killar födda 2001. Laget som jag följde under dagen, Löven Gul,  lirar Foppa Cup i Ö-vik under helgen. Grejen är att man delat upp detta lag i två delar och bägge delar möts i semifinalen nu klockan 09.00. Följ matchen online här.. Bland annat sänke man under gårdagen Modo med 5-1. Stort är väl bara förnamnet? Cupen spelas i klassiska Kempehallen, hallen jag minns bäst via semifinalen 1987, då Löven vann i femte perioden i semifialen via sudden death, i SM-slutspelet som till slut ledde till vårt hittills enda SM-guld. Allt jag säger är att klubben HAR en framtid, gårdagens förlust till trots.  Många ser A-lagets senaste resultat som en defintiv stämpel på klubbens välmående, men ta då en sväng förbi exempelvid Dragonhallen, där de flesta pojklagen huserar och få en framtidstro…jag fick återigen en ny idag…som varje dag jag ser dessa matcher. Lägg namn som Gustav Kontradsson, Carl Rehn, Anton Bogen, Alexander Westberg och Joakim Sandström på minnet. Dessa lirade i lag gul, i lag grön har David och Linus Eriksson framförallt visat framåtanda när det gäller poängproduktion. Den dfensiva mäts sällan i poäng och eftersom undertecknat inte följt deras matcher kan detta inte utvärderas, men ungdomshockey berör…och dessa hockeyföräldrar?? Vad vore hockeyn utan dom? Inte ett gruskorn, inte en elitseriematch i landet skulle kunna spelas om dessa unikum, dessa människor som offrar sitt liv för sina barns framgång. Go parents, GO!

3 thoughts on “Semifinal…

 • 9 januari, 2011 kl. 21:40
  Permalänk

  Det blev silver och brons för 01:orna hörde jag. Kul! Dessutom vann Lövens P-97 MittHemCup i Sundsvall 2-4 jan. Slog IK Huge med 6-2 i finalen.:) (och där var dessutom bästa föräldragänget med!) Det finns hopp för framtiden,precis som du säger

  Svar
 • 9 januari, 2011 kl. 21:47
  Permalänk

  Svar till Morsan (2011-01-09 21:40)
  Ja, Huddinge blev för svåra, men bägge Lövenlagen gjorde en kanonturnering. Kul att 97:orna visade framfötterna. Hoppas nu att klubben kan fortsätta att utbilda dessa unga härliga lirare så har inget att oroa oss för inför framtiden…OCH ett stort plus till alla er hockeyföräldrar som ställer upp i vått och torrt. Tummen upp för er. Utan er skulle inte framtiden existera.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: