Semesterstängt hos Björklöven

Från i dag måndag den 2 juli till måndag den 6 augusti håller Björklöven semesterstängt. Man öppnar då upp lagomt till ispremiären.

Killarna drillades gemensamt under fystränare Stefan Öhmans vakande ögon fram till i förra veckan, numer några veckors egen träning och även lite välförtjänt semester för att ladda både knopp och kropp. HÄR önskar förresten grabbarna alla gröngula fans en trevlig sommar.

På bloggen kommer vi säkert försöka ha en del inlägg under sommaren och stundande semester, men även vi kommer behöva ladda de berömda batterierna för att komma så motiverade och utvilade som möjligt till kommande säsong.

Vi kommer säkert inte att stämpla ut helt, kommer bl.a. att redovisa vinnaren av vårt VM-tipset och dyker det upp något av intresse får vi så klart skriva ett par rader om det finns läge.

* * *

Har du ännu inte löst till biljett till U Rock den 17 augusti kan du så klart göra det genom att boka biljett genom att klicka på bilden nedan.

Kommentarer, reflektioner eller tankar inför sommaren och stundande semester? Fältet som vanligt rätt fritt, så skriv gärna en kommentar.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: