Selin klar för Löven?

Sebastian Selin lämnade igår IK Pantern på grund av sociala skäl. Nu Uppges han av MrMadhawk vara klar för Björklöven.

Den 26-årige rightfattade Selin, svarade den gångna säsongen för sin högsta snittpoäng i sin hockeyallsvenskan karriär, som utöver spel en säsong i Pantern även innehåller tre säsonger med Almtuna. Han väntas presenteras snart. Ska vi tro kl 14.oo på måndag? Det skulle innebära 11 forwards på kontrakt och då åtta backar, då ju Jacob Stenqvist blev klar på årslån igen.

***

Björklövens förre tränare Tommy Jonsson blev inte långvarig som utvecklingschef på hockeyförbundet utan återupptar sin tränarkarriär då han nyligt presenterades som Linköpings nye tränare. Samtidigt kan vi lövare andas ut då ju Joakim Fagervall kopplas ihop med det jobbet.

7 thoughts on “Selin klar för Löven?

 • 21 april, 2018 kl. 15:18
  Permalänk

  Är det verkligen Grönberg som står för värvningarna?
  Tycker att verkar ha tappat greppet om verksamheten.

  Har ju gått mängder med intressanta spelare från Troja, Västervik och SSK mfl. Och så väljer man en poängmässigt medioker spelare som är född och uppvuxen i sixfingers.

  Det som saknas nu är ju en div1-målvakt och 4-6 juniorer/div1are till och kanske någon avdankad SHL-lirare. Vad har hänt? Truppen ser ju mer eller mindre grattis ut om man jämför med siffrorna Björklöven själva pratar om.

  Ber om ursäkt om jag verkar onödigt kritisk men Björklövens förtroendekapital är ju allt annat än i topp. Tyvärr.

  Svar
 • 21 april, 2018 kl. 16:30
  Permalänk

  JAG HÅLLER MED OVAN … SJUKT KONSTIGA VÄRVNINGAR OM MAN KOLLAR ANDRA LAGS VÄRVNINGAR..

  Svar
 • 21 april, 2018 kl. 18:30
  Permalänk

  Håller med ovan gånger 2. Vi saknar en förste-keeper till att börja med. Backsidan är stabil tycker jag, men forward-sidan? Känns som att vi saknar en hel förstakedja. Vi har en hyfsad andra-line, och så har vi 1-2 stabila brunkar-lines som skulle funka som 3e och 4e-kedja. Men det saknas ju spets nått så in i helvete just nu.

  Svar
 • 21 april, 2018 kl. 19:33
  Permalänk

  Finns inget annat än att lita på att Grönberg får ihop detta till ett slagkraftigt lag med målet att nå SHL. Nu ska det ske och inte om 15 år.

  Svar
 • 21 april, 2018 kl. 21:21
  Permalänk

  Så säsongen avgörs nu? Hellre välscoutade värvningar av rollspelare än värvningar baserade på eliteprospects.com. Även om det senare av någon underlig och oförklarlig anledning fortfarande verkar föredras av förvånansvärt många. Men det har väl med någon sorts mognadsnivå att göra antar jag.

  Läs boken ”Moneyball”. Eller se filmen om ni inte orkar, eller kan, läsa boken.

  Svar
  • 23 april, 2018 kl. 09:07
   Permalänk

   Inte alla har insikt i vad en Valkvae-Olsen eller Immo kostar just när de avslutat en kanonsäsong. Du måste oftast betala för mer än det de presterat senaste året, för att de ska krita på. Min gissning är att prislappen på dessa båda herrar ligger på en nivå där de bör göra ca 30 mål var för att få en rimlig ”bang for the buck”. Har du då inte scoutat dessa rätt är risken enorm, och vinsten minimal då det går ut över bredden och rollspelarna.

   Selin är långt mycket billigare, och vilka som kommenterar här kan ge en bra analys av vad som skiljer honom från EP-idoler som Liss, Dyk, Immo, Valkvae, etc? Jag tror att t.o.m. namnet spelar roll för EP-scouten, vem kommer ihåg en Selin, Strandberg eller Karlsson?

   Svar
 • 23 april, 2018 kl. 12:44
  Permalänk

  Vi får hoppas att det är mycket som redan är klart, som vi inte känner till. Annars, för en utomstående betraktare, så känns det som att flera andra klubbar har varit ute och plockat russinen ur kakan. Leksand, Modo, AIK och Oskarshamn t ex har varit väldigt aktiva medan vi t ex fortfarande inte har en förstekeeper. Forwardsbesättningen är inte precis nåt som skrämmer motståndarna till döds, men där utgår jag ifrån att spets kommer in. Man får väl lita på att Grönberg vet vad han håller på med och att leverens av spets kommer inom kort.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: