Sehlstedt och Åström i truppen

Bloggen släppte laget tidigare i dag (länk) där det så klart sticker ut och suger rätt rejält att profilen, lagets hjärta och vår enda fysiska back #12 Niklas Pavel återigen bara är extraback.

loven_modoDjäkligt oklart varför, men positivt och nödvändiga signaler till klubbens yngre spelare då de båda forwardsen Filip Sehlstedt (-98) och Filiph Åström (-01) alltså finns med i matchtruppen till dagens match mot MODO Hockey.

Den senare var för övrigt med i vårt U16 som förra helgen vann MODO Cupen och nu gäller det även att klubben dessutom faktiskt vågar matcha de juniorer som man lyfter upp till representationslaget. Under på tok för många säsonger har det suttit juniorer på bänken men aldrig fått istid trots att truppen varit riktigt tunn eller hur lite våra betalda ”proffs” faktiskt presterat på isen i matcherna.

En positiv, nödvändig signal till våra yngre spelare men på nåt sätt även otroligt viktigt att backa upp detta i nästa skede och inte bara ”fylla upp bänken”.

Blir intressant att se ifall coachduon Åkerblom/Jäger törs matcha killarna nåt under matchen, trots allt ”derby” och lapp på luckan i en synnerlig viktig match. Nu bara ”20 steg kvar” va..?

One thought on “Sehlstedt och Åström i truppen

  • 6 januari, 2017 kl. 15:22
    Permalänk

    Hoppas de far chansen o lira lite. Kan vara en bra injektion i detta lag som har just nu samre sjalvfortroende trolligen sedan vi akte pa 18 (?) raka forluster. Men Pavel pa banken ? Den enda back som typ har godkant sedan sasongsstarten ? Markligt. I en av arets viktigaste matcher. Mycket markligt. For denna match ar nog just kanske avgorande for om vi skall aka ner i negativt kval eller inte. En halvdassig insats med darrigt spel bakat och stryk 1-5 eller liknande da lar omkladningsrummet bli en riktig gravplats.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: