Seger (uppdaterad)

Ja, igen höjdare… det behöver man väl inte vara någon raketforskare för att fatta. 1-0 efter två perioder kändes visseligen i underkant,  men när Boden kvitterade efter i PP efter en märklig utvisning på Dennis Boström tog laget i för en enda gång i matchen och kunde också avgöra. Alltid något att ta med sig. Man kan när man vill, men ÄR det egentligen jobbigare att satsa på att göra mål när man har möjlighet än att inte göra det?

Vad säger man då efter en insats som detta? JAG tror verkligen att laget hamnat i den berömda serielunken. Alla väntar i mångt och mycket på vad som komma skall och även om ingen någonsin skulle erkänna det så tänker alla: – Åh…suck… Boden…Ja,ja! Visst försöker man göra sitt yttersta och förmodligen även gör det, men huvudet är redan längre framme än så. Vi alla här kring datorerna och på läktaren tänkte ju samma sak när vi gick tillhallen i eftermiddags. – Boden… ja, vann vi mot CRIF med 10-2 borde vi göra detsamma med Boden. Varför skulle spelarna egentligen vara annorlunda? Vi tyckare tycker att vi kan så mycket hockey och om vi nu kan det borde vi väl mentalt ligga på samma nivå som spelarna? Kanske något att tänka på när vi klagar som värst?

Några reflektioner från matchen.

 • Vem anade att Jocke Törnqvist skulle försöka med en fint á la Sasja vid det täta friläget i början av andra perioden? Där steg du i mina papper unge herr Törnan. Way to go!
 • Pucken hamnade vid ett tillfälle i Lövens bås och Joni Lindlöf plockade pucken. Slängde han ut den på isen igen? Jo, han tänkte göra det, men valde att vända sig om och fick ögonkontakt med en kille på läktaren och efter en snabb gest med armen fick killen helt sonika pucken. Linjedomaren? ja, han fick åka hela långa väge till speakerbåset och tigga en ny. Way to go!
 • Vet inte om det bara var jag, men om det var så, så har jag en jävel till röst. Har sämre lag en oskriven regel hos linjedomarna mot topplag att man kan skyffla pucken till icing som sedan vinkas av? Jag bara undrar?
 • Mason Graddock hade allt annat än en glänsande debut, men visade ett par gånger att han besitter tackandes ädla konst då han vid ett par tilfällen proppade betydligt större motståndare.
 • Var tidigare vagt inne på domarstandarden, visseligen linjedomarna, men nu får även huvuddomaren en liten slev av den så illaluktande grönmögelosten. När Jonas Floberg visades ut för slagsmål i mitten av den tredje perioden, efter att ha slagits med Bodens Sebastian Harila, som i upprinnelsen till slagsmålet tilldöms utvisning för slashning mot Daniel Wälitalo, friades från utvisning i själva slagsmålet?? Kunde gjort ett frågetecken för varje åskådare som ndrade samma sak, men vem läser ett sånt långt inlägg? 1765 frågetecken är ju näst intill patetiskt, eller hur?
 • Well, well cykelställ, nu gör vi som knugen. vänder blad och ser fram enot Piteå på fredag och vilken inramning det blir… tror jag? Vågar du missa matchen?
 • 1765 pers? Vart var dom?
 • Detta om detta.

0 thoughts on “Seger (uppdaterad)

 • 21 november, 2010 kl. 09:11
  Permalänk

  Betalande 1765. Inför istället hur många som har gröngult på sig. Bara de med färgerna på sig borde börja räknas.

  Svar
 • 21 november, 2010 kl. 09:27
  Permalänk

  Svar till Matchspeakern (2010-11-21 09:11)
  Jag håller med Matchspeakern.. bara de med rätta färgerna borde räknas. De andra borde få betala mer vid entrén..

  Svar
 • 21 november, 2010 kl. 09:27
  Permalänk

  Svar till Matchspeakern (2010-11-21 09:11)
  Jag håller med Matchspeakern.. bara de med rätta färgerna borde räknas. De andra borde få betala mer vid entrén..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: