Seger mot Troja

Löven lyckas till slut vinna bortamatchen mot Troja med 2-1, efter mycket om och många men. Dansken med handsken, Patrick Galbraith, verkar ju ha varit överjävligt bra och ska väl vara den som ska hyllas extramycket efter denna seger, även om hela laget verkar ha gjort en riktig kämpainsats. Nu väntar Västerås på hemmaplan på tisdag och förhoppningsvis kommer fler åskådare att hitta sin väg till Umeå Arena efter detta.

Läs den härliga matchstatistiken här och i smålandsposten här.

+++

Passade förresten på att ta några skär på allmänherens åkning vid lunchtid. Blir alldeles för sällan nu för tiden. Såg därefter en snutt av pojkar 96:s match mot Clemensnäs och man blir inte orolig för framtiden när man ser återväxten. Vilken energi och glädje man visade. Vilka fina tacklingar som utdelades, från båda lagen bör kanske tillägggas. Hittade snabbt två favoriter i Löven i den lille nr 20, som såg ut att ha lånat en matchtröja från A-laget samt nr 95 som visade hur man bryter in framför mål och sprätter upp pucken i första krysset.  Även Clemens nr 10 visade på kraftfull skridskoåkning och fin teknik, en kille vi säkert snart ser i SAIK:s gulfula tröja.  I det stora hela en trevlig hockeystund på hallen, men som jag sa tidigare, det blir alldeles för sällan.

0 thoughts on “Seger mot Troja

 • 27 december, 2009 kl. 20:22
  Permalänk

  Grymt skön trea. Av radioreferatet att döma så är det bara att buga och bocka för vår dansk i kassen. Ett måste dock att sämre matcher kan ge treor för att hoppet om miraklet ska leva. Stolpe in med tiondelarna på rätt sida kommer också att behövas framöver.

  Svar
 • 28 december, 2009 kl. 11:53
  Permalänk

  Svar till Henrik (2009-12-27 20:22)
  Känns inte desto mindre skönare om vi för en gångs skull fick lite stolpe in och marginalerna med oss.

  Mirakel eller inte, för att det ska finnas någon form av spänning med återstående matcher gäller det att poängen trillar in titt som tätt. På inledningen av säsongen tycker jag inte Pädrikk imponerade, nu känns det som att han på bästa ”Tobbevis” vinner matcher på egen hand. Hatten av helt enkelt, Galbraith!!

  Ny chans till poäng i morgon när Västerås gästar!! 4-2??

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: