Seger iaf!

Löven vann till sist mot stadsrivalen Teg SK i onsdagens träningsmatch med 6-4 (1-1, 4-1, 1-2) efter 29-27 i skott och främst en hyfsat stark andra period. I första var det faktiskt långa stunder TSK som pressade och stressade mest framgångsrikt och i sista var det lite loj inställning och rena rama svängdörrarna så att de vinröda tilläts reducera två gånger om innan Wirtala med en time out fick lite ny energi i laget. Tylor Michel säkrade sedan segern med med ett rappt direktskott på Johan Jarls fina passning.

Lövens målskyttar och assistenter: Vikström (Ledin, Molin), Boström (Vikström), Ericson (Palmebjörk, Poessler), Vikström (Boström), Qvist (straff) och Tylor Michel (Johan Jarl)

Det kommer fler refelktioner och möjligen några kommentarer under morgondagen, tankarna direkt efter matchen var iaf att det alltjämt behövs backar som med kyla och spelsinne kan behålla pucken inom laget och bygga anfall. Alltför många gånger slogs puckar till synes i blindo bakom/framför/under medspelarna eller klockrent på bladet till en motståndare.

När laget väl hade pucken under kontroll och gärna fick böka i anfallszonen så var det långa anfall där främst linorna med Boström, Ledin och Vikström alternativt Qvist, Lundberg och Johansson skapade tryck och väldigt långa anfall.

+ + +

Minnesvärt 1. Lasse Kongo fick sig en lektion av Stenlund och höll på att hamna på läktaren. Hur Stenlund däremot missade den höga klubban under visiret på Linus Boström var en gåta.

Minnesvärt 2. Danne Wälitalos sidledsförflyttning och räddning i ett boxplay. Det var något av det svettigaste på länge och var i hög Tobbe Lundström-klass om någon nu minns den gamle kirunasonen.

Minnesvärt 3. William Qvist kanske har Div 1 allra längsta klubba, i kväll var det dessutom stora problem med den samma. I andra fick Kurre kapa till en ny och en stund senare stod William själv och lindade skaftet för att få grepp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: