Seger 5-2 mot Sundsvall

Laget kunde i kväll resa sig på nio, genom att återigen vinna och direkt studsa tillbaka efter AIK-matchen. Denna gång vann vi alltså mot Sundsvall hemma i T3 Center med 5-2. Vi inkasserade i kväll alltså en otroligt viktig och helt nödvändig seger i jakten på en eventuell slutspelsplats.

24082144393_5235e05003_b

Måljubel tidigare under säsongen. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

MegazoneSkönt som sagt att direkt få studsa tillbaka efter AIK på Hovet och återigen vara på vinnarspåret igen. I det läget som vi är räcker det inte längre med enstaka poäng heller, nu gäller det att få några till vinster på raken för att vi ska kunna ge oss själva chansen att blanda oss i överhuvudtaget. Nu har vi även Mora IK på onsdag så på så sätt en del i egna händer. Otroligt härligt dessutom att vi återigen kunde vinna hemma mot Sundsvall i T3 Center.

Bloggen återkommer så klart med eftersnack, high lights och presskonferensen under kvällen. I morgon lite reflektioner som bloggen alltid brukar bjuda på. Men HÄR hittar du så länge allt om matchen och HÄR aktuell tabell.

Vad har du själv för tankar efter segern och vilka skulle du plocka som matchens Löv? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

Megazone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: