Se Quist delikatess

När Nottingham Panthers i lördags träningsspelade mot Cardiff Devils var det en svensk som stal uppmärksamheten och detta efter en riktigt läcker straff. William Quist lurade upp Thomas Murdy på läktaren och rykten viskar om att Murdy beställde extraallt på den korven. Se bara:

Självklart intervjuades han även i radio och även om vi tycker att engelska med småländsk brytning funkar så var huvudpersonen inte allt för imponerad av sig själv. Bedöm själva.

Nottingham vann matchen med 3-2, men sen möttes lagen dagen efter och då drog Cardiff det längsta strået via en 2-0 seger.

* * *

När vi ändå är inne på ämnet Green Connection och EIHL måste vi ju visa upp Jonas Emmerdahls bil efter att han anlänt för spel i skotska Fife Flyers. Inte illa.

* * *

På tal om exlöv så har ju inte Lucas Sandström gjort klart med ny klubb än och han deklarerade ju för oss under brännbollsyran att spel i Sverige skulle det inte bli och då kommer man ju osökrt att tänka på just EIHL. Är nog en liga som kanske skulle passa hetlevrade Lucky?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: