Schultz skadad = härligt?

Jo, det är nog ändå så. Ingen på läktaren uppfattade att han skadade sig och då trodde vi tillvår fasa att han blivit bänkad, men så var alltså inte fallet. Skönt, kan man kanske säga… ja, inte faktumet att han blev skadad, utan att han inte blev bänkad. Jesse behövs på isen. Han kanske inte är den superspelare/sniper/skägg vi hoppades på, men han blotta närvaro på isen bör skapa rejält med ytor för hans kedjekompisar. Kanske dags för en nytt drag från Fagge? Sätt in junioren Marcus Jonsson som burbräcka bredvid Qvist och Schultz?

0 thoughts on “Schultz skadad = härligt?

 • 30 december, 2009 kl. 09:19
  Permalänk

  Hmm, jo, jag tror jag uppfattade smällen han åkte på, det var då han försökte dribbla sig in i zon men fick en ”dubbelmacka” på sig, såg ut som den tog lite…..

  Svar
 • 30 december, 2009 kl. 16:28
  Permalänk

  Känns skönt att det inte var en bänkning utan en skada. Någon måtta på markeringar får det ändå vara. Såg inte fighten igår men blir nästan gråtfärdig när jag läser att man inte ens kunde kriga i en måstematch inför drygt 3500 åskådare. Västerås verkade dessutom av rapporterna lika impotent som i ABB-arena när de möttes senast. Två försenade julklappar i form av rena juniormisstag och två mål tackade de dock inte nej till. Andra målet var riktigt pinsamt (såg målklippen). Kändes som en pojkar 02 match där hela femman jagar puck men glömmer bort att det finns motståndare.

  Svar
 • 30 december, 2009 kl. 17:22
  Permalänk

  Svar till john (2009-12-30 09:19)
  Mycket möjligt att det hände vid sammanstötningen, men då han åkte därifrån som att inget hänt trodde jag inte det var så allvarligt.

  Tummen upp för läkarna som tog Jesse av banan om han nu svamlade och verka groggy i alla fall. Eller så var det bara så att han var kinkig över att återigen placeras i den fjärde kedjan.

  Återstår att se vad som händer framöver, tror ingen är nöjd över att Jesse bara lirar i den fjärde linan med begränsat med speltid.

  Svar
 • 30 december, 2009 kl. 18:23
  Permalänk

  Svar till Henrik (2009-12-30 16:28)
  Märkar att du Henke och Lövenbloggaren är inne på samma linje när det gäller Schultz.

  Kan inte riktigt hålla med, killen har fått sina chanser men jag tycker verkligen inte han tagit tillvara på dessa. Jag tror samtidigt att det kan hämma eller sänka gruppen om det är tillåtet för den högst betalde stjärnan att glida omkring utan att jobba. Jag gillar inte heller att Schultz får begränsat eller för lite tid, men i dagsläget tycker jag han inte förtjänar mer.. men det är jag det.

  Visst han gör sina poäng, men i förhållande till ersättning och arvode är det pinsamt och alldeles för lite.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: