Säsongskortsinfo släppt

Björklöven har nu äntligen släppt informationen gällande kommande säsongs säsongskort, någon vecka senare än den info vi fick fram tidigare. Björklöven lämnar följande info på sin hemsida.

Foto:Lucas Norlin

I samband med Björklövens 50 års-jubileum på fredag kommer Björklöven starta försäljningen av årets säsongskort.

Alla platser från förra säsongen är redan reserverade och i tryggt förvar. Reservationen gäller till söndag 14 juni men om du förlänger ditt kort senast 5 juni så bjuder vi på 10 kompisbiljetter som du kan nyttja till utvalda matcher och ett parkeringskort utan kostnad. Information med ett personligt erbjudande skickas ut via mail i slutet av veckan. Nyförsäljningen öppnar på tisdag 19 maj.

Biljetter som abonnemang En nyhet för denna säsong är att Björklöven lanserar säsongskort som abonnemang. På samma sätt som med exempelvis mobiltelefon och telefoni så betalar du månadsvis med en fastställd bindningstid och har tillgång till din plats under samtliga matcher inom abonnemangstiden – inklusive slutspel. Tjänsten lanseras i början av juni men du anmäla ditt intresse redan så ser vi till att reservationen finns kvar tills du har bestämt dig. Intresseanmälan är inte bindande, du kan välja att teckna abonnemang, köpa kortet precis som tidigare eller tacka nej helt och hållet.

Gå in på: bjorkloven.com/abonnemang för att anmäla ditt intresse.

-Självklart kommer vi fortsätta sälja säsongskort traditionellt men det här är ett sätt att försöka sänka tröskeln där vi hoppas att fler får möjlighet att köpa ett säsongskort. På sikt finns planer att applicera upplägget på spelaravgifter och partnerpaket och erbjuda fler varianter av abonnemang.

Erbjudande med reservationerna kommer skickas via mail under veckan. Om inte mailadress finns registrerad skickas erbjudandet ut med post.

Kontakta oss Om du har några frågor om säsongskort, abonnemang, vill byta plats eller justera antal så kan ringa 090-712579 under kontorstid måndag – onsdag 10.00 – 12.00 eller maila niclas@bjorkloven.com Kontoret i A3 Arena är stängt för besök så vänligen kontakta oss via telefon eller mail.

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Kanske nåt Vitryskt eller tysk fotboll? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: