Säsongen ut för #19 Farley

Björklöven meddelade under dagen att man dels lånar ut #29 Isak Stenlund-Ädelgran för två matcher med Sundsvall Hockey och att man även förlängt med succén #19 Austin Farley.

Rätt märkligt ändå att Austin bara mäktade med fyra poäng (2+2) på 19 matcher med MODO och sedan dess finfina 6 poäng (5+1) på bara åtta matcher med Löven.

Björklöven meddelade kort att man förlängt med forwarden för resten av säsongen.

* * *

I mina ögon två mycket bra och samtidigt rätt givna beslut, Isak behöver speltid och när sedan #7 Lindquist och #24 Hage återkommer blir det inte direkt lättare att få speltid heller.

Austin har kommit in som en virvelvind och sin storlek till trots är att han inte rädd att sticka in näbben framför mål heller eller ta rakaste och enklaste vägen mot kassen. Nu får vi hoppas Austin fortsätter på samma sätt med säkrat kontrakt och att det inte bara berodde på try out eller korttidskontraktet som löpte till den 7:e januari.

2 thoughts on “Säsongen ut för #19 Farley

 • 26 december, 2016 kl. 18:37
  Permalänk

  Ähhh tillförde inte mkt ikväll.
  Som hela laget..felvärvningar allihop.
  Katastrof är lindrigt skrivet

  Svar
 • 26 december, 2016 kl. 19:00
  Permalänk

  Jag har aldrig gått innan slutsignalen på över 3 säsonger. Idag blev 1:a gången. Katastrof säger jag. Svår att glädjas för Farley… Vad har hänt med Hamill helt osynlig och vinner inte ens tekningarna. Sen tycker jag Lundström borde fått chansen efter täljes 2:a mål. Även om Fernström inte har så mycket hjälp av backarna.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: