Säsongen över!

Nä, Löven höjde sig inte alls i säsongens sista match. Det så lika illa ut som vanligt. har försökt se över nätet, men det har laggat hela tredje perioden och det kanske var lika bra det. Några få reflektioner:

 • En vakt var tydligen upp till lövenklacken och påpekade att någon hade fått papper i kaffet då konfetti kastades. Senare ska 6 st poliser ha stått nedanför klacken som skulle hindra fortsatt papperskastning. Ja, dessa högriskmatcher. Nu ska någon ha pysslat med bengaler efter matchen och det har vi ju råd med. :0
 • Jens bytte ut Wälitalo mot Wållberg 17.16 in i tredje perioden i ett försök att få tid för en liten timeout. Så dags att börja coacha då? I 129:e och sista perioden för säsongen? Goddag yxskaft!
 • Löven gör tidigt 1-0 och vad gör Asplöven då? Ökar tempot och gör två egna mål. När Löven släpper in mål får man mental härdsmälta. Hur är det möjligt? Vari ligger felet?
 • Säsongen är över!
 • Ge oss gärna dina tankar kring kvällen säsongen och framtiden. Vår framtid då? Nja…

 

0 thoughts on “Säsongen över!

 • 11 mars, 2011 kl. 21:43
  Permalänk

  Ett lagbygge tar ett par säsonger, Löven startade i vad?, Augusti/sept 2010 eller ?? Kolla Asplöven, Kenttä och Kall har varit med sedan 2001/2002 nånting..klart dom kan sitt lag! Grunden har funnits med ett tag. Vilken grund har Löven byggt sitt lag på? Floberg och Kingen?? ta ett par säsonger i ettan och satsa på egna spelare/junisar. Om 2-3 år har vi en stabil grund där vi kan fylla på med spets. Allt annat är vansinne, tyvärr…det måste få ta tid. Inte Hellgrens fel, han gjorde nog vad han kunde med denna makabra säsong som startade med en konkurs, nästan…

  Svar
 • 11 mars, 2011 kl. 22:12
  Permalänk

  Håller med ”Santeri”

  Det måste få ta tid.

  Mina 10 budord för lövens framgång skulle bli.
  1. Lär av Malmö och Leksand och lär av historien. Man kan inte köpa framgång
  2. Lyssna på hockeykunningt folk. Virus och slettvoll.
  3. Satsa på unga egna spelare.
  4. Gör saker långsiktigt och följ gameplan och fattade beslut i alla frågor, på alla nivåer.
  5. Släpp på prestige. Även en VD kan sälja biljetter och hälsa folk välkomna till arenan.
  6. Skaffa ”killen med koll”. Någon som bromsar tokiga idéer och någon som har ekonomisk skills och vågar säga NEJ!
  7. Var ödmjuk, var ärlig. Bygg upp förtroendet igen för klubbmärket.
  8. Vårda sponsorernas pengar och samarbeta med GD kring försäljning. Det måste bli slut på vi och dom
  9. Släpp in nytt blod i föreningen. Rätt person på rätt plats.
  10. Kommunicera mera. Alldeles för mycket info stannar upp. Idag är inte folk under samma flagga enade och för det behövs en tydlig ledare.

  Vem leder egentligen Björklöven? Alltså egentligen. Fundera på det!!!

  Svar
 • 11 mars, 2011 kl. 22:25
  Permalänk

  Blytungt men nu måste krafterna samlas och snabbt säkra stommen från detta lag. Otur med skador och spetsspelare som inte levererar (har vi hört den förut?) och marginalerna är inte större. Tyvärr hade vi haft mycket att hämta i kvalserien ändå med det spel vi presterat. Problemet med norrseriernas ojämna kvalitet kommer inte att försvinna till nästa år så det är bara att komma ihåg att det det kan bli ett dystert 11/12 också….

  Svar
 • 11 mars, 2011 kl. 22:36
  Permalänk

  Jag är faktiskt inte så besviken vi förlorade mot ett bättre hockey lag i två matcher, många verkar tro att asplöven är ett lag man ska slå hur lätt som helst men jag kan säga det är absolut inget dåligt lag vi förlorade mot det är bara ta nya tag ser redan fram emot nästa säsong för evigt för alltid löven!

  Svar
 • 11 mars, 2011 kl. 22:47
  Permalänk

  Ses nästa år, nya tag då!

  Svar
 • 11 mars, 2011 kl. 22:57
  Permalänk

  Asplöven vann serien och tar sig rättvist vidare. Nu ska vi inte ha bråttom och hitta massa syndabockar. Låt Jens bygga vidare på det här laget och ta lärdom vad som gick fel den här säsongen. Vi vet i alla fall i vilken serie vi spelar…

  Svar
 • 12 mars, 2011 kl. 04:47
  Permalänk

  För det första…sluta kalla er löven 😀 det är ni inte vi vet alla vars riktiga lövet är… HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  Asplöven är enda löven i sverige just nu…sug på den ni ume bor

  Svar
 • 12 mars, 2011 kl. 09:43
  Permalänk

  Håller med matchspeakern. Klubben björklöven är ju så illa skött. Björklöven är ju ett stort varumärke. Varför inte ta vara på allt som man har? En riktigt bra klack som jag sett på matcherna. Som stöttar sitt lag i vått o torrt. Vem är det som leder klubben? Klubben körs i botten av personer som tänker kortsiktigt och som inte har koll på hur en klubb ska skötas både ekonomiskt o sportsligt. In med en ny syrelse som kan hockey. In med en ledare som kan styra upp allt runt omkring. Ha en gameplan för framtiden.
  Blir tjatigt om jag skriver mer. Match speakern har tagit upp mycket bra grejer.

  Vars är juniorerna som ska ta klubben framåt.
  Umeå är ju en stor stad. Borde ju finnas många lovande hockeyspelare som brinner för att få chansen i björklöven.

  Måste ju satsa långsiktigt. Sluta värva gammla överbetalda som har ett bäst förre datum för länge sen.

  Asplöven var mycket bättre som lag än vad björklöven var. Och skador som det sägs i tidningen var en av anledningen för att matchen förlorades. Skador får man alltid. Kan inte förlita sig på vissa spelare. Då går man inte långt i en kvalserie.

  Svar
 • 12 mars, 2011 kl. 09:48
  Permalänk

  Käften asplöv pajas ni är ett soplag sämsta hemma stöd jag varit med om i hela sverige aldrig hört sämre, nästa år då ska ni få ni har ingen chans kan jag säga vi ses.

  Svar
 • 12 mars, 2011 kl. 16:08
  Permalänk

  Stolt lövare: Soplag? Löven är ju bevisligen sämre, och att vår så kallade hockeystad med sin fantastiska hockeykultur, med snart 120.000 invånare, inte genererar mer publik på sina hemmamatcher är ju i så fall minst lika tragiskt som asplövens hemmastöd Tycker det är skönt att spektaklet är över för denna gång. Förhoppningsvis är klubben och fansen liiiiite mer ödmjuka inför nästa säsong så kanske det blir något till slut. Det funkar inte att vara så kaxig och nedvärderande som så många varit i inlägg och intervjuer redan innan säsongen börjat. Våga fatta att laget inte är bättre än så här just nu. Gör om, gör rätt.

  Svar
 • 12 mars, 2011 kl. 16:09
  Permalänk

  Instämmer att ett lagbygge tar det att bygga.
  Vi fick ca 1 månad på oss att värva ihop ett lag och månader efter dom andra hade värvat så vi fick ta lite andrahandssortering kan man säga.
  Trots allt så tycker jag är säsongen är som förväntad även om jag är besviken på Jens som tränare,han har inte fått ut allt av laget verkar det som.
  Det bästa vore att ge honom en säsong till att bygga ett lag och ge trygghet och långsiktighet även om jag som sagt inte har något förtroende för Jens.
  Behåll stommen till nästa säsong,värva olika typer av anfallspelare.
  George Halkidis tycker jag man måste försöka få behålla.
  En sak som var bra denna säsong var ju trots allt försvaret och givetvis på målvaktsidan.

  Om man ser ett av de få fördelarna med div1 ett år till så är det att man kan se fler matcher via nätet igen.
  Som Björklövare boende i Stockholm är det den enda möjligheten att se sitt lag och denna säsong har man kunnat sett laget mer än på länge.
  Ser gärna att webbsändningarna på hemmaplan fortsätter och dom får gärna kosta lite om pengarna går till klubben.

  Svar
 • 15 mars, 2011 kl. 07:24
  Permalänk

  Ja nu kanske jag är tråkig som kommer dragandes med ekonomisnack. Men snart är det påsk i stan. Gör nu halvapotternlotteri och kalla det för påskpotten. Börja sälj lotterna redan nu på stan så att vi visar umeborna att vi inte ger upp. Finns något som heter sponsorhuset. Där kan man registrera sig gratis och hjälpa löven ekonomiskt genom att vara med i clintundersökning. Varge undersökning ger löven mellan 5-35 kr och varge registrering ger löven 5 kr. Gör egna visitkort GRATIS på samma sida. Detta ger löven 35 kr Skriv nått positivt om löven och dela ut det på stan. Använd fantasin men lövens namn måste vara med. På detta sätt kan man enkelt jobba men ändå visar vi folk och sponsorer att vi inte ger upp.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: