Säsongen 18/19 äntligen över!

I den sista omgången alltså torsk 2-4 borta mot Leksand, men de befriande tre poängen kom redan i förrgår då vi säkrade kontraktet för 19/20 genom 5-2 i A3 Arena mot IK Pantern,

Headcoach Joakim Fagervall Arkivfoto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Men oavsett att säsongen i mycket sett rent ut skit ut kommer jag aldrig någonsin skriva en krönika likt ”Avgå alla!”.

Besvikelsen hos mig som följt laget sedan tidigt 80-tal absolut inte mindre för det, men jag ser bara inte hur en sådan genuin ilska eller uppgiven frustration ska kunna leda till nåt positivt, och om möjligt göra något bättre för framtiden.

I kväll känner jag lättnad över ett säkrat kontrakt 19/20, dock en stor ledsamhet över att inte sakna matcherna på samma sätt som jag kände när säsongen tog slut förra säsongen.

Eller den före den, eller den dessförinnan.. jag tror ni förstår. Nu en mer total tomhet bara, känns väldigt märkligt.

Så från min del kommer ingen krönika AVGÅ ALLA!, det blir inte heller någon totalsågning då klubben själv lär utvärdera säsongen och vidta nödvändiga åtgärder. Det finns så klart ingen i vare sig styrelse, på kansliet eller den sportsliga delen med ledare eller spelare som är nöjd med säsongen, tror ärligt de flesta bara är lättade över säsongen är slut och att vi undvek ett kval.

Men tro inte att någon sitter säkert, eller att något är heligt.. efter en sådan här säsong kommer det följ konsekvenser, allt annat vore märkligt.

Men självklart ska säsongen 18/19 summeras och på något sätt utvärderas, det kommer vi så klart göra på bloggen den närmaste tiden. Därutöver tänker jag mig några egna krönikor kring olika områden där jag i all välmening kommer ge min syn och mina tankar kring Löven och om möjligt hur man kan eller bör tänka framöver.

De olika områden jag tänker mig spontant är såklart dels sporten, därefter kommunikation, kanske varumärket, möjligen organisationen samt lite om behandlingen av fansen.

Inte säkert krönikorna kommer landa exakt med exakt det innehållet, men på något sätt kommer det vara hur jag kommer vilja summera 18/19 och framförallt vad jag vill se framöver.

Bloggen återkommer så klart med något form av eftersnack, men skönt att denna säsong för A-laget nu är över.

Däremot rullar ju slutspelet för vårt J20 vidare med två matcher i helgen, båda matcherna i A3 Arena.

Kommentarer, eller spontana tankar.. fältet rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: