Sanningen om Anton Edlund

Bloggen fortsätter sin häxjakt på exlöv och har idag fått ett riktigt bra gäddhugg i vaderna på Anton Edlund,ett genuint Löv som berättar att han mår bra, att HAN inte hann få ett erbjudande från klubben i sitt hjärta och att VI alltid kan kolla läget. Det är sånt som gillas hos Löven4Ever.Well… Nog så!

Även om man av någon outgrundlig anledning inte hamnade i Löven blir man inte glömt av riktiga fans. Hur är läget i Gislaved?

– Kul att höra! Det är kanon! Trivs jättebra så här långt. Sköna grabbar i laget och har kommit i ordning i lägenheten.

Lirat några träningsmatcher än? För övrigt möter Löven Sheleftyou på måndag. En match du hade velat spelat?

– Vi spelar vår första träningsmatch kommande torsdag, så vi får vänta en liten stund. Om jag hade velat spela? Det är nog den match jag helst skulle vilja spela i år. Matcherna mot nämnd lag är minst sagt speciella. Hade varit fantastiskt roligt!

Foto: Hockeypictures.se

 

Över till mer betydligt mer viktiga saker: Handen på hjärtat: Har du över huvud taget förhandlat med Löven i år??!

-Nej det har jag inte gjort.

Förstår du varför? Lövens "nye" tränare Jens Hellgren använde dig i PP och i förstafemman hela fjolårssäsongen i Piteå och sen verkar du inte ens duga bland 8 backar i Löven????

– Så är det inom hockey ibland, det är inget nytt. Om mitt namn var uppe för diskussion vet jag faktiskt inte, men Jens har ju koll på vad jag är för spelare efter fjolåret. Det hade givetvis varit kul om dem hade varit intresserade, men nu var det inte så och det får man både respektera och acceptera. Så fungerar det som sagt.

Ursäkta ordvalet, men bloggen Löven4Ever brukar inte skräda orden och det gör vi inte nu heller. Varför måste alla spelare vara så in i h-e mediatränade? Ingen vågar säga vad de egentligen tycker. Är du inte det minska bitter över att inte ha erbjudits en plats i laget i ditt hjärta, efter att din forna tränare tagit över samma klubb?

-Självklart så hade man hoppats på det, det är ju absolut ingenting att sticka under stolen med. Men bitter är fel ord.

Vilket är det rätta ordet?

– Jag vet inte riktigt faktiskt. Svår fråga. Finns väl inget särskilt ord som passar, det enda jag vet är att bitter är fel. Men som sagt, självklart hoppades jag.

Kontaktade du eller din agent någonsin Löven själv?

– Min agent ställde frågan innan man tappade elitlicensen.

Har man som spelare inget eget val?: Jag vill avvakta tills Lövens ärende är klart innan jag gör klart med ny klubb! Löven är klubben vis mitt hjärta! …eller?

– Självklart har man det. Agenten genomför ju till största delen det som han kommer överrens om med spelaren, så även i mitt fall. Men i och med att jag aldrig ens hade tänkt tanken att man skulle tappa elitlicensen så väntade jag inte på Löven efter det att jag hade fått nej från dem. När man sen tappade licensen, vilket var ett bra tag efter att min agent ställde frågan så hade jag i stort sett gjort klart med Gislaved. Därför ställdes aldrig frågan igen. Jag vågade så klart inte vänta när jag redan hade fått nej.

Så även efter Löven hade tappat elitlicensen och du inte hade gjort klart med Gislaved så togs ingen ny kontakt? Klantigt enligt min mening från Löven med andra ord. Man garderade sig helt enkelt inte för de olika scenarior som skulle kunna uppkomma i och med de ekonimiska problemen. Inget man kan klandra dig för. Well, well, "Bara i Löven" som vi skämtsamt brukar säga "inom konsernen".

– Under den dryga veckan mellan att man tappade licensen och att det blev officiellt med Gislaved så togs ingen ny kontakt, nej det stämmer.

Efter dessa frågor avslutas intervjun i samförstånd om kommande samtal. Håll koll så du inte missar dessa,med Anton… eller andra exlöv. Det vill du inte…eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: