Sandström med mot Asplöven

Lucas Sandström missade matchen mot Mora av privata skäl, men till kvällens match mot Asplöven är han tillbaka och han vet vad som gäller.

Megazone

Johan Löf / AXELLÖF

#28 Lucas Sandström är åter i spel efter att ha missat bragden i Mora. Arkivfoto:AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

– Det är tre poäng som gäller, inget annat, vi vet vad vi måste göra och ska göra allt för att lyckas, säger Lucas till VK.

Om Moramatchen, som genomfördes utan åtta (!) man säger han så här. – Det gäller att spela klokt, inte gå bort sig och inte bjuda på något. Det gjorde killarna jättebra nere i Mora, säger Lucas som följde matchen via vad han uttryckte en halvbra tv-sändning. Vi kan inte annat än hålla med.

Han har taktiken klar inför kvällens möte med avsågade Asplöven. – Bjuder man inte på något så tappar de lätt intresset. Speciellt nu när de inte har något att spela för, menar han. Det är ju det hela kvällen handlar om. Disciplin och smart spel. Asplöven vill ju gärna ha mycket spelvändningar och ger man dom dem inte så är de ganska lätta att tas med.

Han har ju tidigare spelat i Asplöven, men dom ges inte många tankar. – Nä då skulle man få tänka så nästan alltid. För övrigt så är det bara tränarna som är kvar i Asplöven från min tid där.

Att de två avslutande seriematcherna nu är högintressanta är också något som triggar Lucas Sandström lite extra. – Nu har vi allt att vinna och ska verkligen gå för det, lovar han.

Tränaren Tommy Jonsson är förstås nöjd med att laget fortfarande har chansen på slutspelsserien. – Vi vet förutsättningarna och måste agera smart. Alla är medvetna om läget, säger Tommy Jonsson till VK. Om det är en fördel eller nackdel att möta ett lag som redan är klart för negativt kvalspel vet han inte. – Det kan vara både en fördel och en nackdel att möta lag som inte har något att spela för. Vi får koncentrera oss på det vi ska göra och göra det så bra som möjligt och sedan hoppas att det räcker, avslutar Jonsson.

Johan Löf / AXELLÖF

Tränare Tommy Jonsson menar att man ska göra det så bra som möjligt och sedan hoppas att det räcker. Arkivfoto:AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Megazone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: