Sammankomster stoppas

Turerna har varit många idag men nu står det klart Regeringen kommer följa Folkhälsomyndigheten och stoppa allmänna sammankomster över 500 personer, säger Per Bolund. #svpol

Åker utrustningarna in i skrubben för gott? Foto: Lucas Norlin

Vad detta innebär gällande hockeyn återstår väl att se, då Hockeyallsvenskan nyss tog beslut om att spela slutspelsserien och den hockeyallsvenska finalen som planerat, detta enligt ett meddelande till klubbarna.

Spel inför tomma läktare? Ställa in säsongen trots allt? Hur tänker ni?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande (om du hinner innan alla ligor stängts ned) och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

6 thoughts on “Sammankomster stoppas

 • 11 mars, 2020 kl. 16:37
  Permalänk

  Tragiskt att det blir så många turer i detta. Först så ska matcherna spelar som vanligt.. Å nu ska matcherna kanske spelas utan publik eller ställas in.. Jag tycker det är sjukt att Regeringen/Folkhälsomyndigheten inte kan ge klara, raka besked då det är väldigt oklart och massor av spekulationer men framförallt dubbla budskap.

  Svar
 • 11 mars, 2020 kl. 16:47
  Permalänk

  Skulle vara mest rättvist att skjuta upp matcherna tills det går att genomföra om det går?

  Svar
  • 11 mars, 2020 kl. 22:11
   Permalänk

   Grejen är bara att det finns spelare vars kontrakt går ut i slutet av april så visst, om det kan spelas matcher som vanligt om vecka hade det inte varit ett problem men skjuts det upp en månad eller mer så går flera kontrakt ut.

   Svar
 • 11 mars, 2020 kl. 22:09
  Permalänk

  Jag skulle ha väldigt svårt att se att det inte ställs in helt likt stora delar av Europa.
  SHL mästare blir 1a i liga.
  Inga upp eller nedflyttningar sker.

  Svar
 • 11 mars, 2020 kl. 23:27
  Permalänk

  Det sjuka med det här beslutet som regeringen tagit är att man tillåter demonstrationer utan begränsnnngar av deltagare. Och även färjorna till typ Finland, Tyskland och så vidare får fortsätta att gå.
  För mig är det ett obegripligt okonsekvent beslut att man kan gå säg 5000 i ett demonstrationståg men inte samlas 5000 pers för att se på en fotbollsmatch.

  Svar
  • 11 mars, 2020 kl. 23:39
   Permalänk

   Bra där Plocken.. kan vi inte demonstrera mot det, klä oss i grönt och gult och demonstrera på.. eller säg i A3 Arena på lördag runt sexsnåret. Jag fick ändå en lucka i kalendern..

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: