Salonen, ett namn för Björklöven?

Björklöven jagar ju som bekant spelare och en spelare som kan vara på G är finske Samuel Salonen som spelar för Keupa HT. Varför är då han ett namn? Ja, han började precis följa Björklöven på Twitter och det brukar vara ett lika säkert tecken som amen i kyrkan. Tippat på en presentation kl 14.00 i morgon?

24-årige Salonen har på 15 matcher i Mestis denna säsong svarat för 3 mål och 10 assists.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

8 thoughts on “Salonen, ett namn för Björklöven?

 • 21 januari, 2019 kl. 21:27
  Permalänk

  Konstigt ändå Keupa är på slutspelsplats

  Svar
 • 21 januari, 2019 kl. 21:57
  Permalänk

  Måste vara ett skämt? Mestis är ju ett skämt

  Svar
 • 21 januari, 2019 kl. 22:03
  Permalänk

  Och vill vi inte ha en Sniper???
  Många som passar för mycket just nu…

  Svar
 • 21 januari, 2019 kl. 22:15
  Permalänk

  Kanske är en kentäaeeäa-värvning till nästa säsong? 13 p på 15 matcher med ett trasigt knä låter inte fy skam! Iofs vet jag väldigt lite om mestis som liga…
  tror hursom vi lövenfans kommer göra tummen NER om det är en fagge-värvning (”åh typiskt, ännu en fagge-finne”), och tummen UPP om det är en kentä-värvning (”oj, säkert ett jävla fynd”).

  Svar
 • 21 januari, 2019 kl. 22:25
  Permalänk

  PLUS vad skall vi med mer assists till ? Detar ju for fan MAL vi maste gora !!!! 3 mal i finska andra ligan ??? Knappast fler i HA… jaja…

  Svar
 • 21 januari, 2019 kl. 22:29
  Permalänk

  Ok kollade in grabben som jag borde gjort direkt… faktiskt fina stats.. i mestis som val ar ganska identisk niva med HA har han gjort rejalt med poang… so why not.. sisu !!!!!!!

  Svar
 • 21 januari, 2019 kl. 22:31
  Permalänk

  Han har dementerat, är knäskadad och spelar inte mer i år.

  Svar
 • 21 januari, 2019 kl. 23:01
  Permalänk

  Knappast en stjärna i sitt lag och därför lätt att släppa. Finska lag brukar se över sina löneposter så här års och därför skeppas många spelare. Att han släpps borde betyda att han är för dyr att behålla för Keupa, men det låter ju konstigt att Löven skulle lagt några stora summor för en spelare av den här kalibern.

  Anmärkningsvärt att man inte hittat någonting bättre i Liiga utan hittar sin ”frälsare” i Mestis (en liga som i kvalitet landar någonstans mellan HockeyEttan och Hockeyallsvenskan).

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: