Säkrar Mora platsen?

Vi vet sedan tidigare att Leksands IF blev 14:e och sista lag i SHL denna säsongen, Mora IK har via de två första matcherna i finalserien mot BIK Karlskoga skaffat sig ett gyllene läge inför kvällens match.

Vid seger slår man in matchbollen och inleder slaget om Dalarna om en plats till SHL säsongen 17/18 över sju dramatiska akter.

Ruggig säsong av Mora och för HockeyAllsvenskan ingen nackdel vare sig status- eller mediemässigt med det blåvita ”folkets lag” i vår liga igen. Sedan tror jag ligan iaf är semiöppen så länge Leksands IF inte spelar i vår högsta liga SHL.

* * *

Så jag vet iaf vars jag har mina sympatier i kväll..

Hur går dina egna tankar och tror du Mora kan säkra sin plats i Direktkvalet redan i kväll? Fältet som vanligt fritt och även vid förlust faktiskt två matchbollar kvar.

One thought on “Säkrar Mora platsen?

 • 9 mars, 2017 kl. 18:37
  Permalänk

  Leksand vs Mora vore ju något alla drömmer om,speciellt Mora tror jag,Leksand har nog mardrömmar…
  Då spelar det ingen roll hur stort bankkonto man har,då är det bara vilja och kämpaglöd som det ska vara i derbyn.
  När dom gjorde om playoff så gick tankarna säkert att om dom allsvenska lagen får kämpa mot varandra så kommer vinnaren till direktkvalet med ett mindre slagkraftigt lag pga skador och slitage pga smalare trupp…och det kan säkert spela in men i ett derby spelar det ingen som helst roll.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: