Säkra oddspel eller slöseri med tid?

Du kan självklart Lövens spelschema utantill redan och vet bäst av alla hur det kan tänkas gå. Då ska du väl lägga en peng på det? Idag är det hur lätt som helst att satsa på spel online. När varje casino på nätet tycks ha en sportsbook är det enkelt att spela på odds. Men ska du verkligen göra det?

Skicklighet eller tur?
Kanske tillhör du de som ger oddsspel stor respekt för att de trots allt kräver lite kunskap. Och visst är det så. Det är inte särskilt lyckat att börja satsa på matcher utan att ha någon tidigare erfarenhet av lagets förmåga. Men när du ser på hur sannolikhet fungerar för spel finns det alltid en dimension som gör det svårt att räkna ut resultat i förväg.

Kalla det för ödet om du vill. Andra säger tur. Även satsningar på matcher påverkas av detta koncept. Det går inte att veta i förväg om någon kommer att få en puck mellan ögonen. Tidningar och experter kan säga en massa saker om vem som är på gång. Till sist och syvende blir det inte alltid som tänkt.

Det tycks alltså vara viktigt både med skicklighet och tur. Har du kunskapen kan det tala för att du ska satsa på nästa match.

Lagliga svenska spelsajter
Men innan du bestämmer dig för att spela på hockey bör du också tänka lite mer på säkerheten. Numera ska svenska spelsajter ha svensk licens för att du ska få spela med skattefria vinster. Du ska hålla utkik efter Spelinspektionens logga på sajten. Du kan också dubbelkolla via Spelinspektionens sajt där det finns en lista med alla spelsajter som har licens.

Du tar alltid en risk då du spelar på vad som kommer att hända. Då är det ju onödigt att samtidigt ta en risk vad gäller säkerheten på sajten. Läs recensioner och kolla upp att du har hittat en sportsbook som gör utbetalningar i tid och som ger goda odds.

Nöjet i fokus
För att besluta om betting är för dig eller inte är det viktigt att sätta nöjet i fokus. Kommer en peng på matchen göra det extra kul att se den? Vissa upplever bara stress då de kan förlora pengar på fel resultat.

Om du känner att bettingen ökar på ditt nöje och den inte leder till ekonomiska problem kan den vara en krydda i tillvaron. Men om du tycker att det är kul att se matcher och hänga med i ligor utan att satsa kan det räcka bra.

Oavsett vad du väljer bör nöjet stå i fokus. Och så säkerheten förstås. Den som spelar för impulsivt och riskerar att överdriva ska inte satsa på sport. Numera är det lättare att sätta gränser just tack vare att spelsajterna har svensk licens och samarbetar med Spelpaus.se. Ta en paus om du känner att nöjet har fått kliva åt sidan för jakten på pengarna!

2 thoughts on “Säkra oddspel eller slöseri med tid?

 • 7 augusti, 2019 kl. 22:36
  Permalänk

  Det är skrämmande hur det har blivit i samhället. Spelbolagen gör allt de kan för att ruinera folk. Reklamen är fruktansvärd, och finns överallt. På fler och fler ställen handlar det bara om att vi ska spela bort våra pengar. Hur många som får och har fått sina liv förstörda av detta elände vet ingen.
  Man har även slagit sig in på, tidigare bra, sportsiter.
  Tyvärr även här. Varje omgång ska det skrivas mer om odds och tips man kan satsa sina pengar på, än om spelet ishockey och laget Björklöven.
  Det är en vedervärdig utveckling.

  Svar
 • 9 augusti, 2019 kl. 11:44
  Permalänk

  Spelandet kan man ägna sig åt som nöje inte som en källa till intäkter.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: