– Säkra din plats med spurtkortet!

I skrivande stund har vi ett rätt otroligt publiksnitt på 4 647 åskådare i A3 medans ex.vis Marklunds från norra Västerbotten snittar 4 690 st. i Skellefteå Kraft Arena eller MODO 3 700 i Fjällräven Center.

Nu närmast dessutom ”Enkronas” mot KIK på fredag, den lär inte sänka snittet direkt. Info genom att klicka på bilden.

Tidigare i kväll listade sajten kommande aktuella kvaldatum, länk.

Men inför dessa finaler och ev. framtida kvalmatcher, kommer det ens att vara möjligt att få tag i biljetter? Vi kollade så klart med Niclas Bornefjord på Björklövens marknadsavdelning.

Hur många spurtkort har ni sålt egentligen? – Spurtkortet säljs fortfarande och vi sålt drygt 300 kort men jag räknar med att det kommer säljas fler närmaste tiden. Den som vill vara säker på en bra sittplats i ett eventuellt slutspel ska skaffa ett Spurtkort, helt klart. Totalt har vi sålt drygt 2 900 säsongskort.

– Detsamma gäller ståplats. Det finns bara drygt 700 platser som är till salu när vi släpper en match, sedan är det slut. Det kan gå väldigt snabbt om det är en attraktiv match och fortsätter det säljas Spurtkort i samma takt kommer det vara hårt om platserna senare i vår.

Det fina snittet genererar så klart härliga intäkter, men hur mycket har ni räknat med i matchintäkt per åskådare? Troligen ett spann beroende på motstånd.. men gärna en uppskattning iaf.. – Det skiljer väldigt mycket mellan matcherna men också hur man räknar intäkten i olika former av paketering. Därför är det svårt att säga någon exakt snittintäkt men totalt är den betydligt högre jämfört med ifjol.

Okej, men just nu 4 647 i snitt, 4 690 för Marklunds.. vilket snitt är realistiskt för grundserien och vad skulle dessa extra åskådare betyda rent ekonomiskt? – Vi satte en målsättning för beläggning och intäkt inför säsongen och den har vi överträffat vid varje match. Under säsongen har vi reviderat målsättningen vid tre tillfällen och ändå klarat det match för match. Sedan får vi se hur långt det räcker.

Foto: Lucas Norlin

*

Slutligen har vi även fått frågor kring hur man kan få tag i denna toppluva vi har sett att coacherna och spelarna haft på sig vid vissa tillfällen:

Vi kollade så klart med Nicke som hälsar följande: – Erik som ansvarar för souvenirer hälsar att mössorna kommer dyka upp i shopen!

*

Så säkra plats genom spurtkortet, dels för att du ska vara säker på din plats men ocskå så vi slår Marklunds snitt.. och sedan kommer då mössorna till shopen!

Kommentarer, reflektioner eller tankar kring ovanstående..? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Annars lägger du förstås dina spel hos vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: